Yardım Yurtdışı telefon hakkında

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
İnternette 8 ay kullanıma açık sonra ya kayıt edilecek ya da yılbaşına kadar beklenecek yazıyor. Bu telefonlar her yıl yeniden 8 ay mı kullanılıyor? Yani bir telefon alsam 8 ay kullansam sonra yılbaşına kadar idarelik bir şey kullansam her sene böylr kullanabilir miyim?

İnternette 8 ay kullanıma açık sonra ya kayıt edilecek ya da yılbaşına kadar beklenecek yazıyor. Bu telefonlar her yıl yeniden 8 ay mı kullanılıyor? Yani bir telefon alsam 8 ay kullansam sonra yılbaşına kadar idarelik bir şey kullansam her sene böylr kullanabilir miyim?
Gündemde 6 aya düşmesi var ama düşmezse 4+4 ay olarak 8 ay kullanırsın evet.

Ben öyle kullanıyorum 4+4 , bu ay başında açıldı telefon tekrar dan. Ama bence çok saçma yurt dışı telefon almak. Alacaksanız ya bu şekilde kullanın yada server kayıt yapın. Ama orjinal yazılma müdahale etmeyin sakın. Orjinalinin yerini tutmuyor asla.

kural değişmezse evet
Ben öyle kullanıyorum 4+4 , bu ay başında açıldı telefon tekrar dan. Ama bence çok saçma yurt dışı telefon almak. Alacaksanız ya bu şekilde kullanın yada server kayıt yapın. Ama orjinal yazılma müdahale etmeyin sakın. Orjinalinin yerini tutmuyor asla.
Çok teşekkürler. Yıllardır yurtdışı telefon konuları görüyorum nedense hiç bunun hakkında mesaj görmedim. Geçen gün 2-3 yerde peşpeşe duyunca öğrendim. Kayıt ücreti çok pahalı, onu ödeyene kadar bu şekilde çok mantıklı . 4 ay başka telefonla idare ederim. Bu arada süre bitince sadece telefona sim kart takılmıyor değil mi? Onun dışında bir fark yok. Yani simi başka telefona takarım. Telefonu normal kullanmaya devam ederim

Gündemde olan 6 aya düşmesi değil her sim için 6 aya çıkması ve 6+6 kullanım süresi olması. olayı yanlış anlamışsın ve yanlış bilgilendirme yapmışsın

samsung s21 telefonum var ekranın arkasında youtube ana menü gözüküyor ama arka planda youtube açık degil çok rahatsız edici yardım edermisiniz
Benim telefondada var.Ekranı yapar onu adı da Türkçe olarak "Hayalet Ekran" dır.Büyük ihtimalle o vardır anladığım kadarıyla.

Gündemde olan 6 aya düşmesi değil her sim için 6 aya çıkması ve 6+6 kullanım süresi olması. olayı yanlış anlamışsın ve yanlış bilgilendirme yapmışsın
3+3 ay olması konuşuluyor. Yabancılara sim başı +2 ay hak geldi o konuşulan bir durum değil artık oldu zaten. Ona güvenip kayıtsız kullanımı rahatça düşürebilecekler.

Tek severlik durum o. Ve yurt dışından yeni gelmiş olmanız gerekiyor.

Sende yanlış bilgi veriyorsun. Henüz hiçbir detay ortada yok. belli değil nasıl olacağı ben gündemde olan şeyden bahsettim
Hocam gidin son çıkan haberleri okuyun yani. Kafamdan uydurmuyom bende ,okuduğumu söylüyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,718
Üyeler
195,716
Son üye
axlezolt
Geri