Bence mantıklıharç 20k olduğu için bende benim telefonun interneti hep paylaşsam biraz zorlancam ama değermi çünkü 20k vermek istemiyorum
Diğer cihaz da iPhone ise çok kolay oluyor o iş. Aramalar da YD cihaza geliyor vs ama iki cihaz hep yanında olmalı o sıkıntı.harç 20k olduğu için bende benim telefonun interneti hep paylaşsam biraz zorlancam ama değermi çünkü 20k vermek istemiyorum
kışın sorun olmuyorda yazın çok proglem cep vs az olduğundan kışın ceketin iç cebi vs rahattı bendede yd 14 pro ve yine yd s21 var s21 server imei kayıtlı 14 proyu kaydettiremedimharç 20k olduğu için bende benim telefonun interneti hep paylaşsam biraz zorlancam ama değermi çünkü 20k vermek istemiyorum
arka cebe koyarım yada 2 cep varkışın sorun olmuyorda yazın çok proglem cep vs az olduğundan kışın ceketin iç cebi vs rahattı bendede yd 14 pro ve yine yd s21 var s21 server imei kayıtlı 14 proyu kaydettiremedim
6 alsam yeterli olur mu yoksaDiğer cihaz da iPhone ise çok kolay oluyor o iş. Aramalar da YD cihaza geliyor vs ama iki cihaz hep yanında olmalı o sıkıntı.
hiç bişi anlamadımYurtdışından alınan telefona yurtdışında yaşayan yakının üzerine hat alıp yurtdışı telefon hattı takılsa Türkiye'de o telefonu kayıt etmeden kullanamaz mı ? Ulan çok karışık yazdım
6S olur ama düz 6 alma onun IOS sürümü çok eski.6 alsam yeterli olur mu yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç bişi anlamadım