D Denizo 80+ Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 61 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Deniz Över 22 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bana yurtdışından telefon gelecek ama benim pasaportum yok pederin pasaportuna kaydedilecek ama hat benim adıma hattı pederin adına geçirirsem imei kaydından sonra hattı tekrar kendi adıma devrini alırsam cihaz çalışır mı?
Merhaba arkadaşlar. Bana yurtdışından telefon gelecek ama benim pasaportum yok pederin pasaportuna kaydedilecek ama hat benim adıma hattı pederin adına geçirirsem imei kaydından sonra hattı tekrar kendi adıma devrini alırsam cihaz çalışır mı?
leclerc16 80+ Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 270 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim Emre 22 Nisan 2023 #2 Olmaz dostum. Telefonu kullanabilmen için onun adında kayıtlı kalması gerek 3 sene boyunca. 3 yıl sonra istediğin gibi taşıyabilirsin hattı tekrardan.
Olmaz dostum. Telefonu kullanabilmen için onun adında kayıtlı kalması gerek 3 sene boyunca. 3 yıl sonra istediğin gibi taşıyabilirsin hattı tekrardan.
D Denizo 80+ Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 61 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Deniz Över 24 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 leclerc16 yazmış: Olmaz dostum. Telefonu kullanabilmen için onun adında kayıtlı kalması gerek 3 sene boyunca. 3 yıl sonra istediğin gibi taşıyabilirsin hattı tekrardan. Devamı için tıklayın... Emin misin bazı sitelerde tekrar alman durumunda bi sıkıntı olmayacağı yazıyor
leclerc16 yazmış: Olmaz dostum. Telefonu kullanabilmen için onun adında kayıtlı kalması gerek 3 sene boyunca. 3 yıl sonra istediğin gibi taşıyabilirsin hattı tekrardan. Devamı için tıklayın... Emin misin bazı sitelerde tekrar alman durumunda bi sıkıntı olmayacağı yazıyor