Neler Yeni

yurtdışı Telefonum kapanıcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
yurtdışı iphone 11 kullanıyorum mesal geldi işte şu şu imei kayıtlı cihaz yasa dışı olduğu için 60 gün sonra kapanacak e sim hiç yapılmadı hattım türk telekom e sim yapsam olurmu türk telekomu arasam babamın arkadaşı e sime 1750tl diyor ama türktekekomyn kendi sitesinde esim hizmet ücretsizdir diyo

federalper

80+ Silver
yurtdışı iphone 11 kullanıyorum mesal geldi işte şu şu imei kayıtlı cihaz yasa dışı olduğu için 60 gün sonra kapanacak e sim hiç yapılmadı hattım türk telekom e sim yapsam olurmu türk telekomu arasam babamın arkadaşı e sime 1750tl diyor ama türktekekomyn kendi sitesinde esim hizmet ücretsizdir diyo
60 gün sonra e sime geç. 1750 Lira ney hacı :D iyi kazıklamaya çalışmış sizi 200 300 lira bir şey e sime geçiş ücreti

Berkarda

80+ Silver
11 alıcaz kardeşime güzel mi telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kötü diyorlar birde doğrumu

sizi bu arada kazıklamaya çalışmışlar fena 1750 verirsen gerçekten enayi olursun fazla bilmiyorum ama ya ücretsiz yada cüzi miktardır 1750 tl imkansız (rte var ya olursa şaşırmam)
adam gibi adam sırf tr özel üretilen telefon alalım diye 20k yaptı (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sizi bu arada kazıklamaya çalışmışlar fena 1750 verirsen gerçekten enayi olursun fazla bilmiyorum ama ya ücretsiz yada cüzi miktardır 1750 TL imkansız (rte var ya olursa şaşırmam)
11 iyi ben memnunum ekranı da iyi ama samsung s20fe snapdragon düşünebilirsin abimde aynısı var karşılaştırıyoruz onunki daha iyi gibi ekranı da çok güzel 120hz 11 in 60hz bana göre sadece 11 in kamerqsı daha iyi

60 gün sonra e sime geç. 1750 Lira ney hacı :D iyi kazıklamaya çalışmış sizi 200 300 lira bir şey e sime geçiş ücreti
bende o fiyat biliyorum aklı sıra bana saplamaya çalışıyor türk telekomun kendi sitesinde ücretwizdir diyo

etnetalw

80+ Bronze

sizi bu arada kazıklamaya çalışmışlar fena 1750 verirsen gerçekten enayi olursun fazla bilmiyorum ama ya ücretsiz yada cüzi miktardır 1750 TL imkansız (rte var ya olursa şaşırmam)
11 iyi telefon olsada fiyatında ve yıl bazında bence alınmaz.

federalper

80+ Silver
11 iyi ben memnunum ekranı da iyi ama samsung s20fe snapdragon düşünebilirsin abimde aynısı var karşılaştırıyoruz onunki daha iyi gibi ekranı da çok güzel 120hz 11 in 60hz bana göre sadece 11 in kamerqsı daha iyi

bende o fiyat biliyorum aklı sıra bana saplamaya çalışıyor türk telekomun kendi sitesinde ücretwizdir diyo
Ücretsiz değil geçiş min 200 300 lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom