Neler Yeni

Yurtdışına çıkacağım, neyi-nasıl ucuza alabilirim?

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
Merhabalar,
İşim dolayısı ile Kasım ayında önce fransa'paris , ardından italya'bologna 'ya gideceğim. Eğer işler istediğimiz gibi giderse TR'ye dönmeden birde Kazakistan'a uğrayabiliriz kesin olmamakla beraber. Çıkmışken ordan buraya ne alıp getirebilirim, nereden alıp getirebilirim? Tecrübeli veya bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.
(Amacım ticaret değil birer tane alıp geleceğim)

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Merhabalar,
İşim dolayısı ile Kasım ayında önce fransa'paris , ardından italya'bologna 'ya gideceğim. Eğer işler istediğimiz gibi giderse TR'ye dönmeden birde Kazakistan'a uğrayabiliriz kesin olmamakla beraber. Çıkmışken ordan buraya ne alıp getirebilirim, nereden alıp getirebilirim? Tecrübeli veya bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.
(Amacım ticaret değil birer tane alıp geleceğim)
Hocam bi tane bana ekran kartı alırmısın 👉👈

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi tane bana ekran kartı alırmısın 👉👈
Nasıl alacağımı dahi bilmiyorum şuan, elimden geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım -ki döviz sebebiyle daha ucuza gelir mi onu bile bilmiyorum

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Nasıl alacağımı dahi bilmiyorum şuan, elimden geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım -ki döviz sebebiyle daha ucuza gelir mi onu bile bilmiyorum
Hocam fransada kal sen bence

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gidip geri gelmesen mi :) En iyisini yaparsın :blobdance::blobdance: Yani git mağazaları gez.Elinde telefon var internetten fiyatlarına bak karşılaştır vs
Sanırım bu konuda nasıl araştırma yapılacağı konusunda eksik bilgiye sahibim. Bulabildiğim sadece fnac ve darty mağazaları, onlardada burası ile aynıya geliyor fiyatı.

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
Hocam fransada ayrımcılık çok var ırkçılık çok var
Söylediklerimin yanlış anlaşılmasını istemem, insancıyım ve ırkçılığa karşıyım. Yakındığım tek nokta ufak bir cümlemden sonra rahatlıkla anlayabileceğiniz bir şey;
iki haftadır vize için evrak topluyorum ve banka hesabım,hesap cüzdanım, son 3 aylık ekstrem(?!aldığım ekmekten patatese çoraptan dona kadar) başta olmak üzere gerçekten çalışıyor muyum yalan söylemeyim ha(!) diye çalıştığım şirkette yaptığım iş, şirketin son 3 aylık harcamaları(!) en derin nufüs kayıt örneklerim(!) vs vs gibi yaklaşık 35 sayfalık bir destan hazırladım, gitmeden oradan döneceğimi taahhüt etmesi açısından otel ve uçak biletlerimi de (gidiş dönüş) almam gerekli, ve bu dosyaların hepsini vize başvurusu için şahsen ankaraya götürmem lazım. VARSAYALIM ki, vize kabul edilmezse aldığım biletler de uğraşımda tamamen yanıyor ve ortalama oluşacak zarar 8-9 bin EUR

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Söylediklerimin yanlış anlaşılmasını istemem, insancıyım ve ırkçılığa karşıyım. Yakındığım tek nokta ufak bir cümlemden sonra rahatlıkla anlayabileceğiniz bir şey;
iki haftadır vize için evrak topluyorum ve banka hesabım,hesap cüzdanım, son 3 aylık ekstrem(?!aldığım ekmekten patatese çoraptan dona kadar) başta olmak üzere gerçekten çalışıyor muyum yalan söylemeyim ha(!) diye çalıştığım şirkette yaptığım iş, şirketin son 3 aylık harcamaları(!) en derin nufüs kayıt örneklerim(!) vs vs gibi yaklaşık 35 sayfalık bir destan hazırladım, gitmeden oradan döneceğimi taahhüt etmesi açısından otel ve uçak biletlerimi de (gidiş dönüş) almam gerekli, ve bu dosyaların hepsini vize başvurusu için şahsen ankaraya götürmem lazım. VARSAYALIM ki, vize kabul edilmezse aldığım biletler de uğraşımda tamamen yanıyor ve ortalama oluşacak zarar 8-9 bin EUR
Zararı kim ödiyecek şirketmi ortakmı sizmi

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
Zararı kim ödiyecek şirketmi ortakmı sizmi
çalıştığım şirket ödeyecek masrafları, konsolosluk vize için onay vermezse patlayacak yaptıkları masraflar. ben oraya tercüman/dış ticaret müdürü olarak gideceğim nasip olursa(fuar gezisi sebebi ile)

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
çalıştığım şirket ödeyecek masrafları, konsolosluk vize için onay vermezse patlayacak yaptıkları masraflar. ben oraya tercüman/dış ticaret müdürü olarak gideceğim nasip olursa(fuar gezisi sebebi ile)
İnşallah işiniz olurda gidersin 🖤

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom