mfm125
80+ Silver
He seni serbest bırakırlar mi pekiAilemle birlikte gideceğim için anlamak istemedim desem daha doğru olur
He seni serbest bırakırlar mi pekiAilemle birlikte gideceğim için anlamak istemedim desem daha doğru olur
Ah beHayır tabikide yabancı memlekette kimse kimseyi bırakmaz
Yok GitmedimSen daha önce Avrupaya gittin galiba deneyimlisin bu konuda herhalde
Gidenlerden tavsiye alıyorum bendeSen daha önce Avrupaya gittin galiba deneyimlisin bu konuda herhalde
Kanka mesela bir hocam Hollanda dayken lgbt yürüyüşüne denk gelmiş o günde şorr giyiyormuş bacakları kıllıymış gidene kadar ona bakmışlar korkmuş.Gerçi sen Sırbistan a gidiyom orası dindar bir yer böyle bir şey olmaz ama sen yine dikkatli ol.Ne diyorlar?
Nasılmış ortamlar?
Bilgilendir bizi de
Havanın buz olması çok muhtemel o yüzden termal içlik bile giyeceğimi düşünüyorum o yüzden bizim kasa gizli raadKanka mesela bir hocam Hollanda dayken lgbt yürüyüşüne denk gelmiş o günde şorr giyiyormuş bacakları kıllıymış gidene kadar ona bakmışlar korkmuş.Gerçi sen Sırbistan a gidiyom orası dindar bir yer böyle bir şey olmaz ama sen yine dikkatli ol.
İyi iyiHavanın buz olması çok muhtemel o yüzden termal içlik bile giyeceğimi düşünüyorum o yüzden bizim kasa gizli raad