mfm125
80+ Silver
He seni serbest bırakırlar mi pekiAilemle birlikte gideceğim için anlamak istemedim desem daha doğru olur![]()
He seni serbest bırakırlar mi pekiAilemle birlikte gideceğim için anlamak istemedim desem daha doğru olur![]()
Ah beHayır tabikideyabancı memlekette kimse kimseyi bırakmaz
Yok GitmedimSen daha önce Avrupaya gittin galiba deneyimlisin bu konuda herhalde![]()
Gidenlerden tavsiye alıyorum bendeSen daha önce Avrupaya gittin galiba deneyimlisin bu konuda herhalde![]()
Kanka mesela bir hocam Hollanda dayken lgbt yürüyüşüne denk gelmiş o günde şorr giyiyormuş bacakları kıllıymış gidene kadar ona bakmışlar korkmuş.Gerçi sen Sırbistan a gidiyom orası dindar bir yer böyle bir şey olmaz ama sen yine dikkatli ol.Ne diyorlar?
Nasılmış ortamlar?
Bilgilendir bizi de
Havanın buz olması çok muhtemel o yüzden termal içlik bile giyeceğimi düşünüyorumKanka mesela bir hocam Hollanda dayken lgbt yürüyüşüne denk gelmiş o günde şorr giyiyormuş bacakları kıllıymış gidene kadar ona bakmışlar korkmuş.Gerçi sen Sırbistan a gidiyom orası dindar bir yer böyle bir şey olmaz ama sen yine dikkatli ol.
İyi iyiHavanın buz olması çok muhtemel o yüzden termal içlik bile giyeceğimi düşünüyorumo yüzden bizim kasa gizli raad