Neler Yeni

Yurtdışına kolay çıkabileceğim üniversite bölümleri

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selam dostlar, bu sene üniversiteye gidicem inşallah.
Direkt uzatmadan konuya gireyim, yurtdışında yaşamak istiyorum. Şu anki hedefim İsvveç ama bakalım güzel olarak neresi denk gelecek.
İlgili olduğum konular, bilgisayar parçalarıyla vesaire çocukluğumdan beri içli dışlıyım, video editlemeyi biliyorum bir süre after effectden iş yaptım.
Normalde video editörlüğü için Radyo televizyon okuyacaktım ama herkes bilgisayar mühendisliği seçmem gerektiğini söylüyor.
Benimde aklıma yurt dışına hangi bölüm kolay çıkaracaksa onu okumak geldi, Yazılım olur, mühendislik olur başka bir şey olur.
Nedir tavsiyeleriniz? Bana hangi bölümleri önerebilirsiniz.
Farklı bölümlerde olabilir

Direkt uzatmadan konuya gireyim, yurtdışında yaşamak istiyorum. Şu anki hedefim İsvveç ama bakalım güzel olarak neresi denk gelecek.
İlgili olduğum konular, bilgisayar parçalarıyla vesaire çocukluğumdan beri içli dışlıyım, video editlemeyi biliyorum bir süre after effectden iş yaptım.
Normalde video editörlüğü için Radyo televizyon okuyacaktım ama herkes bilgisayar mühendisliği seçmem gerektiğini söylüyor.
Benimde aklıma yurt dışına hangi bölüm kolay çıkaracaksa onu okumak geldi, Yazılım olur, mühendislik olur başka bir şey olur.
Bilgisayar ve yazılım işleri yurtdışında çok değer görüyor,onun dışında elektrik elektronik mühendisliği olabilir.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Burak
Iyi bir universite okumadan yurtdisina cikabilecegin tek meslek doktorluktur muhtemelen. Bilgisayar muhendisligi onerisini hangi arkadas yapti bilmiyorum da cagri merkezinde surunuyor hepsi :)
ITU 'de okumak ile Konya'da okumak ayni sey degil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
berhan
havacilik/ucaklarla ilgili bolumlerde de yurtdisinda is imkani bulunabiliyor bildigim kadariyla. bu da aklinizda bulunsun

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
taha
Alman ya deli gibi nitelikli işçi arıyor. Çogu avrupa ülkesi de öyle illa müh. vs değil. Bir meslek üzerinde usta olsan 3 yıl çalıştıktan sonra oturum veriyor. Bazı şeyleri zora sokmamak gerek

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Selim
İngizlice biliyorsunuz diye tahmin ediyorum bu yüzden yazılım ya da elektrik mühendisliği en çok kazandıran ve ülkede bu kişileri tutmak için kolaylık sağlanan meslekler arasında ama tavsiyem Türkiye de kavgalardan uzak durun siciliniz bozulursa çok sıkıntı çıkıyor yurt dışına mesleklerde buna dikkat ederler vatandaşlık alırken de önüne çıkar bu sicil.

Top Bottom