Neler Yeni

Yurtdışında bir tanıdığımdan motor parçası kargolatsam sorun yaşar mıyım

beyyerd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
beytullah erdem
motorumun dijital ekranı kırıldı ve türkiyede stoklarda mevcut değil amazondan alırken de bulunduğunuz ülkeye sevkiyat yapılamamaktadır yazıyor bende diyorum ki bunu avusturyada yaşayan bi akrabamın evine sipariş edeyim o da bana kargolasın ama beni korkutan bir şey var gümrüğe takılma gibi bir durum olur mu bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi bu işlerden hiç anlamam

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
umut şahin
motorumun dijital ekranı kırıldı ve türkiyede stoklarda mevcut değil amazondan alırken de bulunduğunuz ülkeye sevkiyat yapılamamaktadır yazıyor bende diyorum ki bunu avusturyada yaşayan bi akrabamın evine sipariş edeyim o da bana kargolasın ama beni korkutan bir şey var gümrüğe takılma gibi bir durum olur mu bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi bu işlerden hiç anlamam
gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek o yüzden gelecek biri varsa bence paketinden çıkarıp ambalajını söküp kıyafetlerinin içine koyup getirsin onun harici kendisi kadar belki 2 3 katı vergi çıkar

beyyerd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
beytullah erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü zaten paketinden çıkartıp herhangi bi poşete koyup gönderticem fiyatını bilmeyecekler nasıl o kadar vergi çıkartabilirler

beyyerd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
beytullah erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek o yüzden gelecek biri varsa bence paketinden çıkarıp ambalajını söküp kıyafetlerinin içine koyup getirsin onun harici kendisi kadar belki 2 3 katı vergi çıkar
Ürünü zaten paketinden çıkartıp herhangi bi poşete koyup gönderticem fiyatını bilmeyecekler nasıl o kadar vergi çıkartabilirler

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
umut şahin
bedelsiz olarak gönderseniz bile gümrükte paketi açıp inceleyeceklerdir ve ürüne göre piyasa araştırması yapıp gerçek bedeli üzerinden vergilendirirler bu ise ürün yurt dışında 35 dolardır ancak ülkemizde 70dolar+ vergi şeklindedir demek istediğim buydu

WhoCares

80+ Gold
mevzuata uygun mu göndereceği parça ilk olarak o ondan sonra vergi ardiye bırt zırt ekle

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Çıkartmazlarmı iş yerinde şefin akrabası var ilaçları var Almanya emeklisi adama Almanyada ücretsiz raporlu ilaçlar geldi 10 bin tl ücret ödettiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,743
Üyeler
161,485
Son üye
Adam Jensen
Top Bottom