Evet, oradan almak daha iyi olacaktır.Merhaba. Hollanda da tanıdıklarım var. Bu sıralar hazır sistem alamayı düşünüyordum ama kartı hollandadan alsak daha mı iyi olur. Sistemi o zaman kendim toplayabilir miyim. Ve daha mı iyi bir sistem olur.
O zaman sıkıntı dostum.daha ne alınır düşünmedin sizce ne alınabilir 3 bine falan yada 2.5
Euro üzerinden bakabilirsin ben de amerikadan getirticemdaha ne alınır düşünmedin sizce ne alınabilir 3 bine falan yada 2.5
nereden bakayım amazon dan falan fiyatlara bakayım mıEuro üzerinden bakabilirsin ben de amerikadan getirticem
ortalama 300 euro ya ne alınırO zaman sıkıntı dostum.
Hangi Ekran Kartını alacaksınız?
Amazon da olur farklı da olur google a yaz cıkıyornereden bakayım amazon dan falan fiyatlara bakayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ortalama 300 euro ya ne alınır
ortalama 300 euro ya ne alınır
bu biraz pahalı gelebilir 300 euro luk bir kart daha iyi olurFit For SAPPHIRE AMD Radeon RX 580 4GB Graphics Cards Gaming PC RX580 256bit 4GB GDDR5 PCI Express 3.0 Desktop Videokaart Computer Gaming Graphics Card: Amazon.nl
Fit For SAPPHIRE AMD Radeon RX 580 4GB Graphics Cards Gaming PC RX580 256bit 4GB GDDR5 PCI Express 3.0 Desktop Videokaart Computer Gaming Graphics Card: Amazon.nlwww.amazon.nl
mesela türkiyede 7.5 k ya alıcağım bir sistemde 1660 super var diyelim kaç tl yi ekran kartına ödemiş olurumFit For SAPPHIRE AMD Radeon RX 580 4GB Graphics Cards Gaming PC RX580 256bit 4GB GDDR5 PCI Express 3.0 Desktop Videokaart Computer Gaming Graphics Card: Amazon.nl
Fit For SAPPHIRE AMD Radeon RX 580 4GB Graphics Cards Gaming PC RX580 256bit 4GB GDDR5 PCI Express 3.0 Desktop Videokaart Computer Gaming Graphics Card: Amazon.nlwww.amazon.nl
bu biraz pahalı gelebilir 300 euro luk bir kart daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela türkiyede 7.5 k ya alıcağım bir sistemde 1660 super var diyelim kaç TL yi ekran kartına ödemiş olurum
Orasını hiç bilmiyorum.mesela türkiyede 7.5 k ya alıcağım bir sistemde 1660 super var diyelim kaç TL yi ekran kartına ödemiş olurum
4 k ödüyor muyum dur mesela ortalamaGrafische Kaart Fit For XFX RX 580 4GB 256bit GDDR5 Desktop PC Gaming Videokaarten Videokaart Rx 580 4gb Computer Gaming Graphics Card: Amazon.nl
Grafische Kaart Fit For XFX RX 580 4GB 256bit GDDR5 Desktop PC Gaming Videokaarten Videokaart Rx 580 4gb Computer Gaming Graphics Card: Amazon.nlwww.amazon.nlMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orasını hiç bilmiyorum.
Sürekli değişiyor fiyatlar.
Diyebiliriz fakat Türkiye'deki fiyatlar uçtu.4 k ödüyor muyum dur mesela ortalama
öyleyse o fiyatlarda ki kartlara bakarım