Neler Yeni

Yurtdışında Mining Yapılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Kısır
Herkese merhaba arkadaşlar ukraynada yasıyorum geçen gün forum sahibinin mınıg ile ilgili paylastıgı videoyu gördüm kar zararı acıkladı trde ekran kartı ve elektırık fiyatları oldukca pahalı buraya göre düşündüm ki ulan ben nıye yapmıyım burda ama mininggle alakası hiçbir terimi bilmiyorum teknik detaylardan cok uzagım sistemi kuracak işletecek yetkinliğim bile yok sizce bu işe dalmalıyım veya fikri önerisi olan varmı ?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Paran varsa yaparsın youtube da tane tane anlatan bir sürü video var.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu işe ayırabileceğin bütçün ne kadar?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Yani yurtdışında ekipmanlar daha ucuz bence yapılabilinir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Kısır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu işe ayırabileceğin bütçün ne kadar?
50 bin tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paran varsa yaparsın youtube da tane tane anlatan bir sürü video var.
optimum sistem nasıl olmalı onu araşştırıyorum

Gokhanteu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gokhan Yilmaz
Merhaba, bende Ukrayna' da yaşıyorum, şu sıralar mining işini araştırıyorum, kart fiyatları çok yüksek, o yüzden cesaret edemiyorum başlamaya. eski 4gb kartlar bayağı ucuz, kendini 7 ayda amorti ediyor, ama bunlarla sadece RVN kazılabiliyor ve bir süre sonra tamamen bitecekler, ETH için 8gb kart lazım, eski 8 gb kartlar bile çok pahalandı, ileride 8gb kartın da yetmeyeceği söyleniyor. bende bir süredir araştırıyorum kafam karıştı. Şu anki duruma göre yapılan yatırım yaklaşaık 10 ay gibi kendini karşılıyor, ama tabii ki BTC nin ne yapacağı belli değil, yazın kart fiyatlarının düşeceğini söyleyenler var, ama belki daha sonra şimdiki kart fiyatlarına ucuzmuş diyeceğiz:) internette hazır sistemlerde satıyorlar, genelde eski kartları satıp kendilerine yeni kart alıyorlar, o yüzden dikkat et, tam olarak araştırmadan sakın satın alma, ileride kartlar elinde kalabilir, eski oldukları için satamazsın, yeni kart alırsan, bir şekilde az bir zararla oyunculara satabilirsin her zaman. Ben yaklaşık 2 senedir Kiev'deyim sen hangi şehirde yaşıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,920
Üyeler
163,904
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom