Neler Yeni

Yurtdışından 2 Tablet Getirilirmi

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Emin Barak
Bütçe
10000
ARKADAŞLAR KUZENİM YDISINDA KENDİNE 14 PRO MAX ALDI BİRDE YANINDA 12 PROMAX GETİRECEK. BUNLARI GETİREBİLİRYOR. BUNLARIN DIŞINDA YANINDA 2 ADET İPAD 10.NESİL GETİREBİLİYORMU. YOKSA BUNLAR İÇİN AYRI BİR YASA VS VARMI. TABLETLERDE SİM GİRİŞİ YOK.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
ARKADAŞLAR KUZENİM YDISINDA KENDİNE 14 PRO MAX ALDI BİRDE YANINDA 12 PROMAX GETİRECEK. BUNLARI GETİREBİLİRYOR. BUNLARIN DIŞINDA YANINDA 2 ADET İPAD 10.NESİL GETİREBİLİYORMU. YOKSA BUNLAR İÇİN AYRI BİR YASA VS VARMI. TABLETLERDE SİM GİRİŞİ YOK.
Hocam paket vesaire acik olunca karismiyorlar bende yurt disi turkiye ziyareti yapiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat hic ustumde 2 tane kapali kutu tablet ve telefon bulunmadi sadece telefon.

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Emin Barak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam paket vesaire acik olunca karismiyorlar bende yurt disi turkiye ziyareti yapiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat hic ustumde 2 tane kapali kutu tablet ve telefon bulunmadi sadece telefon.
ABİ TELEFONLARIN İKİSİDE AÇIK SADECE İPHONE 14 UN KUSUTUSU VALİZDE OLUCAK TABLETLERDE KULLANIM İÇİN ALNACAK YANİ AÇIK OLUCAK Bİ SORUN OLURMU BİLEMİYORUM. Bİ YASAA VEYA BAŞKA BİŞİ GÖREMEDİM

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
ABİ TELEFONLARIN İKİSİDE AÇIK SADECE İPHONE 14 UN KUSUTUSU VALİZDE OLUCAK TABLETLERDE KULLANIM İÇİN ALNACAK YANİ AÇIK OLUCAK Bİ SORUN OLURMU BİLEMİYORUM. Bİ YASAA VEYA BAŞKA BİŞİ GÖREMEDİM
O zaman bir sey olacagini sanmiyorum yasimizin ayni oldugunu dusunuyorum 16 yasindayim.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Getirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,404
Üyeler
165,352