Yurtdışından bir ülkede yaşama fırsatınız olsaydı nereyi seçerdiniz?

Hangi ülkeyi seçerdiniz?

• Amerika

• Almanya

• Kanada

• İtalya

• Hollanda

• Finlandiya

• İngiltere

• Diğer

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
İnsanların Amerika merakını anlamıyorum ya.

Hollanda, proje bahanesiyle babamla birlikte gitmiştim (Erasmusta fln görevliydi).
Cidden çok güzel bir ülke, demiryolu konusunda çok gelişmişler ve evler cidden güzel.
Eğer güzellik olarak değil de genel anlamda bakacak olursak da Almanya. Deutsche Telekom'dan SVDSL İnternet alıp 250/50 İnternet kullanmak güzel olur.

isveçte sevdiğim bir üniversite var. imkanım olsa gitmek isterdim. ve orada yaşamak tabii ki isterdim.

Turist olarak gidince çoğu ülke bize güzelmiş gibi geliyor. Ama biyandanda Türkiyeye turist gelenler içinde burası cennet gibi biyer. Özellikle avrupa ve Rus cumhuriyetlerinde uzun süre kaldım. Avrupayı insanlarımız gözünde çok büyütmüş ama orda yaşamak çok zor. Havası berbat, yemekleri berbat, sosyal hayatları berbat. Diyebilirimki Türkiye harici bir ülkede yaşayamam.

Turist olarak gidince çoğu ülke bize güzelmiş gibi geliyor. Ama biyandanda Türkiyeye turist gelenler içinde burası cennet gibi biyer. Özellikle avrupa ve Rus cumhuriyetlerinde uzun süre kaldım. Avrupayı insanlarımız gözünde çok büyütmüş ama orda yaşamak çok zor. Havası berbat, yemekleri berbat, sosyal hayatları berbat. Diyebilirimki Türkiye harici bir ülkede yaşayamam.
Haklısınız hocam, farklı ülkelerde en fazla 2'şer yıl yaşanılıp geri ülkemize dönmeli.

Geri