Flacks 80+ Bronze Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 1,440 Reaksiyon skoru 554 25 Aralık 2020 #1 Beyler benim amcam Almanya da oturuyor ondan ekran kartı getirmesini istesem bir vergi yada herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?
Beyler benim amcam Almanya da oturuyor ondan ekran kartı getirmesini istesem bir vergi yada herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?
Mert Özkaya 𝑅 𝑜 𝓍 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,696 En İyi Cevap 11 Reaksiyon skoru 25,884 25 Aralık 2020 #2 Eğer kendi özel eşyası olarak getirirse sıkıntı çıkmaz. Fakat kargoya yollayacaksa vergi ödersin.
Flacks 80+ Bronze Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 1,440 Reaksiyon skoru 554 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mert Özkaya yazmış: Eğer kendi özel eşyası olarak getirirse sıkıntı çıkmaz. Fakat kargoya yollayacaksa vergi ödersin. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim
Mert Özkaya yazmış: Eğer kendi özel eşyası olarak getirirse sıkıntı çıkmaz. Fakat kargoya yollayacaksa vergi ödersin. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim
-RutHleSs- 80+ Gold Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5,838 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 6,794 25 Aralık 2020 #4 Barandrmz24 yazmış: Beyler benim amcam Almanya da oturuyor ondan ekran kartı getirmesini istesem bir vergi yada herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Devamı için tıklayın... Kutuyu açın ve fatura yanınınzda bulunsun. Sorun olursa gösterirsiniz. Kargo yoluyla nasıl olur bilmiyorum.
Barandrmz24 yazmış: Beyler benim amcam Almanya da oturuyor ondan ekran kartı getirmesini istesem bir vergi yada herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Devamı için tıklayın... Kutuyu açın ve fatura yanınınzda bulunsun. Sorun olursa gösterirsiniz. Kargo yoluyla nasıl olur bilmiyorum.