Bulgaristandan veya Almanyadan al daha iyi olur ben oyle yaptim kuzenimleYurtdışından konsol almak mümkün mü yani banggod vb. diğer satış sitelerinden akraba olmadan ve ne kadara gelir yani türkiye ile aynı fiyattamı olur
vergisiyle aynı fiyatamı gelir yoksa biraz daha düşüğemi gelir benimde konsol alasım varda bu arada bu konuyu açan arkadaş hay azın bal yesin konu açıyım dedim baktım açmışlar burda kendi sorumu sormam sıkıntı değildimiBulgaristandan veya Almanyadan al daha iyi olur ben oyle yaptim kuzenimle
hangi siteden aldınız acabaBulgaristandan veya Almanyadan al daha iyi olur ben oyle yaptim kuzenimle
yok dostum sıkıntı yokvergisiyle aynı fiyatamı gelir yoksa biraz daha düşüğemi gelir benimde konsol alasım varda bu arada bu konuyu açan arkadaş hay azın bal yesin konu açıyım dedim baktım açmışlar burda kendi sorumu sormam sıkıntı değildimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi siteden aldınız acaba
gamestop.devergisiyle aynı fiyatamı gelir yoksa biraz daha düşüğemi gelir benimde konsol alasım varda bu arada bu konuyu açan arkadaş hay azın bal yesin konu açıyım dedim baktım açmışlar burda kendi sorumu sormam sıkıntı değildimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi siteden aldınız acaba
kanka siteye girilmiyogamestop.de
ya gamestopun almanya versiyonu istekanka siteye girilmiyo
kanka siteye girilmiyo basıyosun hata veriyoya gamestopun almanya versiyonu iste
sorun var ondandırkanka siteye girilmiyo basıyosun hata veriyo
tmmsorun var ondandır