Asus Servisini nereye şikayet edebilirim?

Reaksiyon skoru
0
Yurtdışından aldığım Asus Rog flow X16 cihazımın 23 aralıkta garantisi doldu. Ben cihazı 22 ekimde garanti kapsamındayken servise verdim. Tüm eksikleri belirtmeme rağmen sadece bilgisayarın çökmesi ile ilgili anakart talebinde bulunulmuştu. Geriye kalan eksikleri ben cihaz hakkında bilgi almak için aradığımda eklettim. Cihazın 20 iş günü içerisinde tamir edileceği söylendi. Süre dolduğunda cihaz yurtdışı cihazı diye öyle bir hakkın yok. Türkiye kurallarına tabi değilsin dediler. Garantim bitmeden cihaz hazır olmayacaksa cihazı serviste bırakmaya sıcak bakmadım. Fakat bana Asus yetkilisi korkmamam gerektiğini serviste geçen sürenin cihazın garantisine ekleneceğini söyledi. Şimdi cihazın garantisi bitti. Aradığımda cihazın hiçbir parçasının daha gelmediği söylendi ben de cihazı bana iade edin süreyi ekleyin, ben cihazı aldığım yerde servise vereceğim dedim. Bana cihazı yurtdışından aldığım için öyle bir hakkım olmadığı söylendi. Böylelikle cihaz 3 aydır ellerinde ve tam tarih verilmiyor. Sürekli yokuşa sürüyorlar. Thh ye yazdım ama 6 ay diyorlar. Asus Globale yazdığımda ise mail Türkiye tarafından yanıtlanıyor. Sürekli yalan yanlış bilgi verip garantim bitene kadar oyaladılar. Garanti bitince de beklemekten başka şansım kalmadı ki ne zamana kadar olduğunu kimse bilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,983
Üyeler
192,578
Son üye
Skayaa7
Geri