Yurtdısından oyuncu kulaklıgı getırtmek ıstıyorum

eftasge54

80+
Reaksiyon skoru
1
oncelıkle merhabalar . uzun zaman sonra tekrardan oyun oynamaya baslamak ıstıyorum . sıstemı kurdum ve kablosus oyuncu kulaklıgı almak ıstıyorum . kuzenım gelecek ay sonunda yurtdusundan ve kullaklık getırtmesını ısteyecem . orada fıyatlar yuzde 35/50 oranında daha uygun . ama ne getırtsem kararsızım buradakı fıyatları 3 bın ıla 8 bın arasındakı kulaklıklardan getırtmke ıstıyorum . onerınız nelerdır artıları ve eksıklerı ıle yazarsanız sevınırm

veya turkıyede olan f/p kualklık onerılerı nelerdır arastırmaktan karar veremedım . dırek kullanıcı yorumları daha onemlı benım ıvın

Kulaklıkta ne arıyorsun mesela benim gibi mikrofona önem veren biriysen Logitech g522 al. Ben 3-4 gün önce aldım gayet memnunum. Ses kalitesi olarak benim önceden kullandığım SteelSeries Arctis 3 e göre iyi ama piyasaya göre nasıldır bilemem.

Kulaklıkta ne arıyorsun mesela benim gibi mikrofona önem veren biriysen Logitech g522 al. Ben 3-4 gün önce aldım gayet memnunum.
yanı gunde 2/3 saat oyun oynamayı dusunuyorum . ses kasarken sorun yasamk ıstemıyorum ve mıkrofon kalıtesı cok ust duzey olmasada net ve anlasılır olmak ıstıyorum

Yurt dışından alacağın kulaklığın ülkemizde garantisinin olmama durumu var biliyorsun değil mi? Ona göre hareket et bence. Ayrıca ülkemizde ekipmanlara öyle efsane KDV uygulanmıyor, o kadar fiyat farkı yok.

Yurt dışından alacağın kulaklığın ülkemizde garantisinin olmama durumu var biliyorsun değil mi? Ona göre hareket et bence. Ayrıca ülkemizde ekipmanlara öyle efsane KDV uygulanmıyor, o kadar fiyat farkı yok.
pekı ulkemızden onermek ıstedıgınız bır kulaklık varmı ? artıları ve eksılerı ıle bırlıkte yazarsanız sevınırım

pekı ulkemızden onermek ıstedıgınız bır kulaklık varmı ? artıları ve eksılerı ıle bırlıkte yazarsanız sevınırım

Kardeşim ben hâlâ Plantronics Gamecom 780 kullanıyorum. Tavsiye verecek en son kişiyim. Ama kenarda HyperX Cloud II var, arkadaş hediye göndermişti. Aynısından onda da varmış çok memnunum diyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri