E enessamet 80+ Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 423 Dahası Reaksiyon skoru 85 İsim Enes Samet Saruhan 14 Temmuz 2023 #1 Merhabalar yurtdışı cihazi olan ps5 alsam çok problem olur mu update vb sorunlar gibi sıkıntı çıkartırmı yani
Merhabalar yurtdışı cihazi olan ps5 alsam çok problem olur mu update vb sorunlar gibi sıkıntı çıkartırmı yani
X xLİGHcROF 80+ Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Dahası Reaksiyon skoru 34 İsim CCfLİGHT 8 Eylül 2023 #2 enessamet yazmış: Merhabalar yurtdışı cihazi olan ps5 alsam çok problem olur mu update vb sorunlar gibi sıkıntı çıkartırmı yani Devamı için tıklayın... Türkçe dilini seçtiğiniz takdirde hiçbir sorun olmayacaktır ama garantili almanızı öneririm.
enessamet yazmış: Merhabalar yurtdışı cihazi olan ps5 alsam çok problem olur mu update vb sorunlar gibi sıkıntı çıkartırmı yani Devamı için tıklayın... Türkçe dilini seçtiğiniz takdirde hiçbir sorun olmayacaktır ama garantili almanızı öneririm.
Sekibayashi 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 1,132 En İyi Cevap 1 8 Eylül 2023 #3 enessamet yazmış: Merhabalar yurtdışı cihazi olan ps5 alsam çok problem olur mu update vb sorunlar gibi sıkıntı çıkartırmı yani Devamı için tıklayın... 3 gün önce gürcistandan aldım ps5 dijital versiyonu japonya ürünü hiç bir sorun yok 1300 lari ödedim ortalama 13k tl ye denk geldi
enessamet yazmış: Merhabalar yurtdışı cihazi olan ps5 alsam çok problem olur mu update vb sorunlar gibi sıkıntı çıkartırmı yani Devamı için tıklayın... 3 gün önce gürcistandan aldım ps5 dijital versiyonu japonya ürünü hiç bir sorun yok 1300 lari ödedim ortalama 13k tl ye denk geldi