Kayıt ettirmezsen birkaç ay sonra (tam olarak kaçtı hatırlamıyorum sanırım 8'di) sim kartını kullanamazsın.Yurtdışından telefon alıp türkiye ye kayıt ettirmezsek nolur? Yurt dışından telefon almak için verebileceğiniz ipuçları falan varsa da yazabilirsiniz ^^
Hocam 50'ye yapanlar da var 300'e yapanlar da. Ama bu dediğim redmi telefonlar için falan. İphone'lar bildiğim kadarıyla birkaç bin TL. Tabii iPhone hakkında yanlış biliyor da olabilirim.peki bu kayıt işlemi kolay oluyormu? ve nekadar ücret alıyorlar
anladım telefon iphone olacak. peki bu kayıt işlemini yaptıktan sonra hiçbirşey yapmayıp 3-4 yıl kullanabiliniyormu?Hocam 50'ye yapanlar da var 300'e yapanlar da. Ama bu dediğim redmi telefonlar için falan. İphone'lar bildiğim kadarıyla birkaç bin TL. Tabii iPhone hakkında yanlış biliyor da olabilirim.
50tlye falan yapanlar geçici kayıt yapıyordu 2 aylık. bugün olması gerek o artık kalktı. sadece pasaport veya tcye kayıt var oda 2500tl falan. not xiaomi falan kastedmedim iphone alacaklar için yazdım.Hocam 50'ye yapanlar da var 300'e yapanlar da. Ama bu dediğim redmi telefonlar için falan. İphone'lar bildiğim kadarıyla birkaç bin TL. Tabii iPhone hakkında yanlış biliyor da olabilirim.
Geçici kayıt yürürlükten kaldırıldı haberiniz olsun50tlye falan yapanlar geçici kayıt yapıyordu 2 aylık. bugün olması gerek o artık kalktı. sadece pasaport veya tcye kayıt var oda 2500tl falan. not xiaomi falan kastedmedim iphone alacaklar için yazdım.