Neler Yeni

Yurtiçi kargo sorumsuzluğu

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bizde hesaplıdan anakart ve işlemci sipariş ettim 30 saat içinde iptal ettim fakat kargoya verilmiş çekim işlemlerini başlattıklarını söylediler bize gelip geri gitmesi gerekiyormuş
bize geldi istemedik iptal edildiğini söyledik şubede bekleme süresi varmış ben kargo ne zaman gidecek diye aradığımda kargo size gelmiş siz kabul etmemişsiniz dediler sonra en son aramamda bursayı aradım ora iptali onaylamam gerektiğini söyledi onayladım 3 günde ordan kaybettim alacağım pc ye zam geldi şikayet kaydı oluşturdum olumlu sonuçlanırmı

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bizde hesaplıdan anakart ve işlemci sipariş ettim 30 saat içinde iptal ettim fakat kargoya verilmiş çekim işlemlerini başlattıklarını söylediler bize gelip geri gitmesi gerekiyormuş
bize geldi istemedik iptal edildiğini söyledik şubede bekleme süresi varmış ben kargo ne zaman gidecek diye aradığımda kargo size gelmiş siz kabul etmemişsiniz dediler sonra en son aramamda bursayı aradım ora iptali onaylamam gerektiğini söyledi onayladım 3 günde ordan kaybettim alacağım PC ye zam geldi şikayet kaydı oluşturdum olumlu sonuçlanırmı
Hayır sonuçlanmaz. 30 saat çok büyük bir zaman dilimi. Kargo size kadar gelmiş. Siz kabul etmediğiniz için çıkış şubesinin onayı gerekiyor iade için. Burada tamamen hata sizde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır sonuçlanmaz. 30 saat çok büyük bir zaman dilimi. Kargo size kadar gelmiş. Siz kabul etmediğiniz için çıkış şubesinin onayı gerekiyor iade için. Burada tamamen hata sizde.
Diğer tüm kargo firmalarında da bu onay olayı vardır. Yurtiçi kargonun bir sorumsuzluğu yok.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok iptal ettik dedim bu kargonun iptal işlemini firma başlatmış firma istemiş banada bilgi vermediler bekleme süresiyle ilgili

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
yok iptal ettik dedim bu kargonun iptal işlemini firma başlatmış firma istemiş banada bilgi vermediler bekleme süresiyle ilgili
Olsun verilmesine gerek yok. Bu firma ile kargo firması arasındaki bir muhabbet.

Olsun verilmesine gerek yok. Bu firma ile kargo firması arasındaki bir muhabbet.
Bu onay olayının asıl amacı size teslim edilmedi diye kargonuz geri hemen gitmesin, çıkış şubesinin onayı alınsın öyle kargo geri iade gider.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
bilgi vermek zorunda değiller tüm kargo prosüdürlerinde 3 gün şubede bekletilir ve gönderilir suçlu olan sizssiniz burda kargo şirketi değil

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
bilgi vermek zorunda değiller tüm kargo prosüdürlerinde 3 gün şubede bekletilir ve gönderilir suçlu olan sizssiniz burda kargo şirketi değil
ben 3 günden fazla bekledim ben sordum nasıl yapmalıyız diye şubeyi arayın dediler şubede cevap vermedi hiç bir türlü

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
ben 3 günden fazla bekledim ben sordum nasıl yapmalıyız diye şubeyi arayın dediler şubede cevap vermedi hiç bir türlü
Buradan bir şey çıkmaz. Satın alıp iade etmek isteyen sizsiniz. 30 saat geçtikten sonra. Prosedürlere uymak zorundasınız.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Buradan bir şey çıkmaz. Satın alıp iade etmek isteyen sizsiniz. 30 saat geçtikten sonra. Prosedürlere uymak zorundasınız.
30 saat değil yanlış yazdım :D 30 dk

bize geldi istemedik iptal edildiğini söyledik şubede bekleme süresi varmış ben kargo ne zaman gidecek diye aradığımda kargo size gelmiş siz kabul etmemişsiniz dediler sonra en son aramamda bursayı aradım ora iptali onaylamam gerektiğini söyledi onayladım 3 günde ordan kaybettim alacağım PC ye zam geldi şikayet kaydı oluşturdum olumlu sonuçlanırmı
30 dk

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
30 saat değil yanlış yazdım :D 30 dk

30 dk
Bir şey değişeceğini zannetmiyorum. Bu konuda satıcıya uğrattığınız zarar da mevcut :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom