Neler Yeni

YURTİÇİ TELEFON ALANLARA ENAİ GÖZÜYLE BAKIYORUM...

konu hakkında fikrim

• Oy kullanan toplam üye
    13
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
mouseavcisi11
Uygunsuz davranış
Arkadaşlar ben cidden yurtiçi telefon alanları anlayamıyorum neden yarı fiyatını almak varken sadece garanti var diye tam 2 katı fazla fiyat veriyorlar enayi likten başka hiçbir şey değil sadece nereden aldığınıza bakmanız gerekiyor düzgün bir yerden almanız gerekiyor hele ki Android telefonlara zaten yurtiçi alan bana kalırsa maldır neden yarı fiyatını alıp server kaydı ya da direnç kaydı attırmıyorsun hadi iPhone almayı anlarım da cidden sizin fikirlerinizden çok merak ediyorum katılıyor musunuz ya da katılmıyor musunuz hiçbir fark yok çünkü 2 telefon arasında da sadece birinde vergi verip 2 katı fiyat farkı ödüyorsunuz.

Hanaz

80+ Gold
Arkadaşlar ben cidden yurtiçi telefon alanları anlayamıyorum neden yarı fiyatını almak varken sadece garanti var diye tam 2 katı fazla fiyat veriyorlar enayi likten başka hiçbir şey değil sadece nereden aldığınıza bakmanız gerekiyor düzgün bir yerden almanız gerekiyor hele ki Android telefonlara zaten yurtiçi alan bana kalırsa maldır neden yarı fiyatını alıp server kaydı ya da direnç kaydı attırmıyorsun hadi iPhone almayı anlarım da cidden sizin fikirlerinizden çok merak ediyorum katılıyor musunuz ya da katılmıyor musunuz hiçbir fark yok çünkü 2 telefon arasında da sadece birinde vergi verip 2 katı fiyat farkı ödüyorsunuz.
AIQLWKAOSKEJWKWWMDIQKSMQISQMSMLSMAMAKWWKWSKSWOWKLMSMWKSNWKZIXIAMEMEIWKWKAMMSKOW enayi telefon almak için yurt dışına çıkıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
mouseavcisi11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AIQLWKAOSKEJWKWWMDIQKSMQISQMSMLSMAMAKWWKWSKSWOWKLMSMWKSNWKZIXIAMEMEIWKWKAMMSKOW enayi telefon almak için yurt dışına çıkıyo
çıkmıyorum enai
Mesaj otomatik birleştirildi:

örnek olarak 30bine aldığın cihaz aslında 15binlik bir cihaz .d

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,443
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
yurtdışı telefon bilginiz sadece bu kadar sanırım aynen yurtdışı telefonu almak için işi gücü bırakıp yurtdışına çıkıyor insanlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,004
Üyeler
172,018
Son üye
TheMetovic
Top Bottom