İngilizce'de hiçbir sıkıntım yok gideceğim program için ingilizce yeterlilik seviyesinin üstündeyim. Mesela Hollanda'ya gidersem Felemenkçe ders işliyorlar ben nasıl dersi anlayacağım? :/Inglizceni çok iyi yapman lazim detayli bir sekilde selman kahya adli YouTube kanali'da bulabilirsiniz, en iyi sekilde acikliyor (IELTS 5.0 yapman lazimdi ama tam emin degilim)
Anlayamacaksınİngilizce'de hiçbir sıkıntım yok gideceğim program için ingilizce yeterlilik seviyesinin üstündeyim. Mesela Hollanda'ya gidersem Felemenkçe ders işliyorlar ben nasıl dersi anlayacağım? :/
Gayet ciddiyim. Devlet okullarını beğenmiyorsan özel okullar var. Güzelim topraklarımızda okumak varken yabancı topraklarda okumak pek hoş bir şey değil. Atalarımız bizim için savaşlarla zorluklarla kazanmış bize de ülkemizi geliştirmek kalkındırmak vs. için bir şeyler yapmak düşer. Tabi herkesin kendi düşüncesi.Şaka mı?
Haa çok müthiş vatan 4 yıl okusun işsiz kalsın veya asgari ücretle çalışsın demi...Güzelim vatanında okumak varken neden yabancı yerde okuyasın ki ?
Uzatma bilader. Bak dalgana.Haa çok müthiş vatan 4 yıl okusun işsiz kalsın veya asgari ücretle çalışsın demi...
Eğer avrupada istiyorsan özel sadece ingilizce konuşulan okul olması lazım
Ancak ben seneye kanadaya gidicem mesela okula başlamadan önce sadece 6 ay dil eğitimi verecekler
Avrupa ülkelerindede bunun gibi okul öncesi dil öğretisinin olması lazım
Kalkındırmak için oraya giceim.Gayet ciddiyim. Devlet okullarını beğenmiyorsan özel okullar var. Güzelim topraklarımızda okumak varken yabancı topraklarda okumak pek hoş bir şey değil. Atalarımız bizim için savaşlarla zorluklarla kazanmış bize de ülkemizi geliştirmek kalkındırmak vs. için bir şeyler yapmak düşer. Tabi herkesin kendi düşüncesi.
KomiksinUzatma bilader. Bak dalgana.