Neler Yeni

Yurtışında Lise Okumak

robin

80+ Silver
Arkadaşlar değişim programı ile lise 1'i Avrupada okumaya karar verdim. Ailemde destekliyor fakat orada dersler ingilizce değil nasıl dersleri anlayacağım?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Inglizceni çok iyi yapman lazim detayli bir sekilde selman kahya adli YouTube kanali'da bulabilirsiniz, en iyi sekilde acikliyor (IELTS 5.0 yapman lazimdi ama tam emin degilim)

robin

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Inglizceni çok iyi yapman lazim detayli bir sekilde selman kahya adli YouTube kanali'da bulabilirsiniz, en iyi sekilde acikliyor (IELTS 5.0 yapman lazimdi ama tam emin degilim)
İngilizce'de hiçbir sıkıntım yok gideceğim program için ingilizce yeterlilik seviyesinin üstündeyim. Mesela Hollanda'ya gidersem Felemenkçe ders işliyorlar ben nasıl dersi anlayacağım? :/

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
İngilizce'de hiçbir sıkıntım yok gideceğim program için ingilizce yeterlilik seviyesinin üstündeyim. Mesela Hollanda'ya gidersem Felemenkçe ders işliyorlar ben nasıl dersi anlayacağım? :/
Anlayamacaksın
Türkiyede anladık ta yurt dışı mı kaldı

sinceover

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet ali duman
Hazırlık sistemi varsa 1 yıl hazırlık okur devam edersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Kocabay
Gayet ciddiyim. Devlet okullarını beğenmiyorsan özel okullar var. Güzelim topraklarımızda okumak varken yabancı topraklarda okumak pek hoş bir şey değil. Atalarımız bizim için savaşlarla zorluklarla kazanmış bize de ülkemizi geliştirmek kalkındırmak vs. için bir şeyler yapmak düşer. Tabi herkesin kendi düşüncesi.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Güzelim vatanında okumak varken neden yabancı yerde okuyasın ki ?
Haa çok müthiş vatan 4 yıl okusun işsiz kalsın veya asgari ücretle çalışsın demi...
Eğer avrupada istiyorsan özel sadece ingilizce konuşulan okul olması lazım
Ancak ben seneye kanadaya gidicem mesela okula başlamadan önce sadece 6 ay dil eğitimi verecekler
Avrupa ülkelerindede bunun gibi okul öncesi dil öğretisinin olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Kocabay
Haa çok müthiş vatan 4 yıl okusun işsiz kalsın veya asgari ücretle çalışsın demi...
Eğer avrupada istiyorsan özel sadece ingilizce konuşulan okul olması lazım
Ancak ben seneye kanadaya gidicem mesela okula başlamadan önce sadece 6 ay dil eğitimi verecekler
Avrupa ülkelerindede bunun gibi okul öncesi dil öğretisinin olması lazım
Uzatma bilader. Bak dalgana.

robin

80+ Silver
Gayet ciddiyim. Devlet okullarını beğenmiyorsan özel okullar var. Güzelim topraklarımızda okumak varken yabancı topraklarda okumak pek hoş bir şey değil. Atalarımız bizim için savaşlarla zorluklarla kazanmış bize de ülkemizi geliştirmek kalkındırmak vs. için bir şeyler yapmak düşer. Tabi herkesin kendi düşüncesi.
Kalkındırmak için oraya giceim.

Top Bottom