Neler Yeni

Yurtışında Lise Okumak

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Gayet ciddiyim. Devlet okullarını beğenmiyorsan özel okullar var. Güzelim topraklarımızda okumak varken yabancı topraklarda okumak pek hoş bir şey değil. Atalarımız bizim için savaşlarla zorluklarla kazanmış bize de ülkemizi geliştirmek kalkındırmak vs. için bir şeyler yapmak düşer. Tabi herkesin kendi düşüncesi.
Maalesef aylık min. 8000 TL verecek bütçem yok. Ayrıca özel okullarda okuyanların çoğu üniversitede çöküyor çünkü şişme notlarla geçiyorlar. Çok saçma bir yorum yapmışsın. Bu ülkede okunmaz. Gelecekte bunu değiştirmek için devlet okulunda okuyorum şuan zaten. Ülke "güzelim" , yaşam şartları "üzerim" diyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
her şey okuldan ibaret değil çok beğeniyosan git amerikada oku bidahada girme Cennet vatanıma.
Ülkenin durumlarını bilmiyorsun galiba. Şuan çok kötü bir haldeyiz. Bizde vatanımızı seviyoruz. Hem tavırın düzely.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Kocabay
Neyse çıkış yapıyorum en azından bildirim gelmez.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tamam kardeşim ben muhabbeti kestim sende kes yoksa olay mahkemelik olcak ikimizde uğraşcaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama yeşil bayrakta buda İslam'ı temsil eder arka plan kırmızı olduğu zaman ülkücülüğü temsil eder.
Ne ile dava açacaksın? Hakaret de etmemiş görevini yapıyor. Mahkeme yürü git oğlum der.
Ban değil sadece üyeliği kapatıcam belki başka bir hesapla gelirim benim olduğumu bilmezsiniz.
Gelsen de hemen kim olduğun anlaşılıyor IP diye bir şey var.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

FreakyXd

80+ Silver
Maalesef aylık min. 8000 TL verecek bütçem yok. Ayrıca özel okullarda okuyanların çoğu üniversitede çöküyor çünkü şişme notlarla geçiyorlar. Çok saçma bir yorum yapmışsın. Bu ülkede okunmaz. Gelecekte bunu değiştirmek için devlet okulunda okuyorum şuan zaten. Ülke "güzelim" , yaşam şartları "üzerim" diyor.
kesinlikle öyle bunlara demesi kolay para kazanmak zor. hem bi yandan okuyorum bi yandan çalışıyorum gelsinde sanayide o sıcakda çalışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkenin durumlarını bilmiyorsun galiba. Şuan çok kötü bir haldeyiz. Bizde vatanımızı seviyoruz. Hem tavırın düzely.
bunlara demesi kolay battık iyice

Top Bottom