White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Sen dava soruma cevap ver, ben üyeliğini iptal ederim.Üyelik iptali nasıl yapılıyor şuna cevap verin artık lütfen.
Sen dava soruma cevap ver, ben üyeliğini iptal ederim.Üyelik iptali nasıl yapılıyor şuna cevap verin artık lütfen.
Ben dava açıcam demedim sen açarsın ikimizde uğraşırız şu virüslü zamanda gerek yok. iptal et konu uzamasın sende istemezsin bende.Sen dava soruma cevap ver, ben üyeliğini iptal ederim.
Maalesef aylık min. 8000 TL verecek bütçem yok. Ayrıca özel okullarda okuyanların çoğu üniversitede çöküyor çünkü şişme notlarla geçiyorlar. Çok saçma bir yorum yapmışsın. Bu ülkede okunmaz. Gelecekte bunu değiştirmek için devlet okulunda okuyorum şuan zaten. Ülke "güzelim" , yaşam şartları "üzerim" diyor.Gayet ciddiyim. Devlet okullarını beğenmiyorsan özel okullar var. Güzelim topraklarımızda okumak varken yabancı topraklarda okumak pek hoş bir şey değil. Atalarımız bizim için savaşlarla zorluklarla kazanmış bize de ülkemizi geliştirmek kalkındırmak vs. için bir şeyler yapmak düşer. Tabi herkesin kendi düşüncesi.
Ülkenin durumlarını bilmiyorsun galiba. Şuan çok kötü bir haldeyiz. Bizde vatanımızı seviyoruz. Hem tavırın düzely.her şey okuldan ibaret değil çok beğeniyosan git amerikada oku bidahada girme Cennet vatanıma.
Ne ile dava açacaksın? Hakaret de etmemiş görevini yapıyor. Mahkeme yürü git oğlum der.Tamam kardeşim ben muhabbeti kestim sende kes yoksa olay mahkemelik olcak ikimizde uğraşcaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yeşil bayrakta buda İslam'ı temsil eder arka plan kırmızı olduğu zaman ülkücülüğü temsil eder.
Gelsen de hemen kim olduğun anlaşılıyor IP diye bir şey var.Ban değil sadece üyeliği kapatıcam belki başka bir hesapla gelirim benim olduğumu bilmezsiniz.
Sana 15 Temmuz'a kadar izin yazıyorum. (Demokrasi ve Millî Birlik Günü)Neyse
ironiyse komik değilse daha da komik imkanı olupta yurtdışında okumayanın beyninnden şüphe duyarım. türkiyede ne siyaset düzgün ne eğitim sistemi ne iş olanakları maaş vsvsGüzelim vatanında okumak varken neden yabancı yerde okuyasın ki ?
kesinlikle öyle bunlara demesi kolay para kazanmak zor. hem bi yandan okuyorum bi yandan çalışıyorum gelsinde sanayide o sıcakda çalışsın.Maalesef aylık min. 8000 TL verecek bütçem yok. Ayrıca özel okullarda okuyanların çoğu üniversitede çöküyor çünkü şişme notlarla geçiyorlar. Çok saçma bir yorum yapmışsın. Bu ülkede okunmaz. Gelecekte bunu değiştirmek için devlet okulunda okuyorum şuan zaten. Ülke "güzelim" , yaşam şartları "üzerim" diyor.
bunlara demesi kolay battık iyiceÜlkenin durumlarını bilmiyorsun galiba. Şuan çok kötü bir haldeyiz. Bizde vatanımızı seviyoruz. Hem tavırın düzely.