git bi googleye yap işlet devret sitemi ile yapılan yollar köprüler yaz sonra bak bakalım kaç tanesi o yöntemle yapılmış kaç tanesi tamamıyla biz yapmışız karşılaştırNe laf anlamaz adamsınız siz ya.
git bi googleye yap işlet devret sitemi ile yapılan yollar köprüler yaz sonra bak bakalım kaç tanesi o yöntemle yapılmış kaç tanesi tamamıyla biz yapmışız karşılaştırNe laf anlamaz adamsınız siz ya.
Hiç bir zaman ülkücü olmadım olmam da ben Şeriatcıyım bilader.Yaşadığın yeri beğenmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın! Biz burda saygısızlık yapmıyoruz sadece neden beğenmediğimizi dile getiriyoruz insanlara cahil demeden önce ufkunu kısıtlayan ülkücülük ideolojisi sen uzak dur bence
Üslubuna dikkat et. Bu üslüb ile kimseyi ikna edemezsin.Ne laf anlamaz adamsınız siz ya.
Ben tümünden bahsetmiyorum ama sınav anı her an her şey olabilir tek bir sınava göre insanları elemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.Afadersin ama çalışmayan aylak aylak etrafta gezenleri çok iyi liseye mi alsın?
Ayrıca çok iyi meslek liseleri var. Olması gerekende zaten budur. Etkinlik falan okul yönetimine bağlı. Anlaşılan haber izlemiyorsunuz.
çok seviyormuşsunya araştırmayıgit bi googleye yap işlet devret sitemi ile yapılan yollar köprüler yaz sonra bak bakalım kaç tanesi o yöntemle yapılmış kaç tanesi tamamıyla biz yapmışız karşılaştır
Üyelere karşı konuşma ve hitap şekillerine dikkat et.Hiç bir zaman ülkücü olmadım olmam da ben Şeriatcıyım bilader.
Kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum. Herkes kendi işine bakar kabullendiğini kabullenir.Üslubuna dikkat et. Bu üslüb ile kimseyi ikna edemezsin.
Tamam kapatıyorum üyeliği bir dahada girmem foruma falan.Üyelere karşı konuşma ve hitap şekillerine dikkat et.
Burada kibar kibar uyarı geçemeyeceğim.
Sabahtan beri "bilader - uzatma - kaşınma" vs. vs.
Efendi gibi konuş veya konuşma.
Çok güzel bir eğitim ve mesleki sistem olmayabilir ama '' vatan'' kötülenecek bir şey değildirHaa çok müthiş vatan 4 yıl okusun işsiz kalsın veya asgari ücretle çalışsın demi...
Eğer avrupada istiyorsan özel sadece ingilizce konuşulan okul olması lazım
Ancak ben seneye kanadaya gidicem mesela okula başlamadan önce sadece 6 ay dil eğitimi verecekler
Avrupa ülkelerindede bunun gibi okul öncesi dil öğretisinin olması lazım
Sırf üniversite kazanamadı diye hayat bitmez. Merak etmeyin birçok imkan sadece kendileri bir atılım da bulunmaları lazım.Ben tümünden bahsetmiyorum ama sınav anı her an her şey olabilir tek bir sınava göre insanları elemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.
"Efendi gibi konuşamıyorum" demenin farklı bir yolu sanırım. Saygıyla karşılarız. Hayatında başarılar.Tamam kapatıyorum üyeliği bir dahada girmem foruma falan.
Aynen öyle.Sırf üniversite kazanamadı diye hayat bitmez. Merak etmeyin birçok imkan sadece kendileri bir atılım da bulunmaları lazım.
Ben profil fotoğrafından dolayı oHiç bir zaman ülkücü olmadım olmam da ben Şeriatcıyım bilader.
iyi olur forumun zeka ortalaması artar görüşürüz.Kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum. Herkes kendi işine bakar kabullendiğini kabullenir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam kapatıyorum üyeliği bir dahada girmem foruma falan.
Haddini aşma."Efendi gibi konuşamıyorum" demenin farklı bir yolu sanırım. Saygıyla karşılarız. Hayatında başarılar.