FreakyXd
80+ Silver
Üslubuna dikkat et bence !Hiç bir zaman ülkücü olmadım olmam da ben Şeriatcıyım bilader.
Üslubuna dikkat et bence !Hiç bir zaman ülkücü olmadım olmam da ben Şeriatcıyım bilader.
Senin zeka ortalaman yerlerde olduğu için Osmanlı Arması gördüğün yere ülkücü diyorsun. Üç hilalmi gördün.Ben profil fotoğrafından dolayı o
iyi olur forumun zeka ortalaması artar görüşürüz.
ben eşitlikten bahsediyorum ve ülkede eşitlik kavramı yok denecek kadar az üstüne üstlük bu eşitliksizliği ortaya çıkan sınavların sayısının azlığı bana doğru gelmiyorSırf üniversite kazanamadı diye hayat bitmez. Merak etmeyin birçok imkan sadece kendileri bir atılım da bulunmaları lazım.
Sen de konuşmalarına dikkat et.iyi olur forumun zeka ortalaması artar görüşürüz.
Konu içerisinde bu cümleyi kullanacak son kişisin.Haddini aşma.
osmanlı armasının orjinalinde yeşil bayrakta üç hilal varSenin zeka ortalaman yerlerde olduğu için Osmanlı Arması gördüğün yere ülkücü diyorsun. Üç hilalmi gördün.
Tamam kardeşim ben muhabbeti kestim sende kes yoksa olay mahkemelik olcak ikimizde uğraşcaz.Sen de konuşmalarına dikkat et.
Konu içerisinde bu cümleyi kullanacak son kişisin.
Ama yeşil bayrakta buda İslam'ı temsil eder arka plan kırmızı olduğu zaman ülkücülüğü temsil eder.osmanlı armasının orjinalinde yeşil bayrakta üç hilal var
adam moderatör uyarması lazım @White Ravens banla bence zaten kapatmak istiyorTamam kardeşim ben muhabbeti kestim sende kes yoksa olay mahkemelik olcak ikimizde uğraşcaz.
Mahkeme? Ne üzerinden açacaksın?Tamam kardeşim ben muhabbeti kestim sende kes yoksa olay mahkemelik olcak ikimizde uğraşcaz.
Ama yeşil bayrakta buda İslam'ı temsil eder arka plan kırmızı olduğu zaman ülkücülüğü temsil eder.
Ban değil sadece üyeliği kapatıcam belki başka bir hesapla gelirim benim olduğumu bilmezsiniz.Üyeliği nasıl kapatıyoruz.
Çalışan ile çalışmayan eşit olabilir mi?ben eşitlikten bahsediyorum ve ülkede eşitlik kavramı yok denecek kadar az üstüne üstlük bu eşitliksizliği ortaya çıkan sınavların sayısının azlığı bana doğru gelmiyor
Üyelik iptali nasıl yapılıyor şuna cevap verin artık lütfen.Çalışan ile çalışmayan eşit olabilir mi?