Neler Yeni

Yurtta Mini İtx PC Olurmu Monitör İşini Nasıl Halledicem Alırlarmı İçeri ?

VitoScaletta

80+ Gold
leptop hater ıyım 1660 leptoplarının 11k olması falan baya sinirimi bozuyor elimdeki pc yi 3-4k satıp ünide 7-8k ya güzel bi mini itx pc toplamak istiyorum ve kesinlikle yurta gidicem masaüstü istememin bi sebebide 5 tb depolamam olması bunu leptopa nasıl takarım taksam bile istemiyorum yani
Lian Li TU150
bu kasayı alıp rgb bile takmıycamki millet pahalı bir şey sanmasın diycem 2.elden aldım kalitesiz bişey falan ama oyunlarda ultrada akıcam video render alıcam yurta leptop sokuluyosa bununda sokulması lazım leptopdan daha küçük bi kasa monitörüde bilerek 18 inç alıcamki okula arkadaşlarıma rahat götürüyüm yazılım mühendisliği için olurmu sizce çünkü tek kişilik odalarda yurtta kalmayı istemiyorum bir sürü arkadaşım olsun abi kardeş birlikte yatalım samimi dostluklar kurulsun sabahın köründe kyk yemeği yemek istiyorum açıkçası akşamda kod yazmak cidden çok istiyorum alırlarmı eğer almazlarsada kaçak sokacağım %100 çünkü onların saçma kuralları için benim hayallerimi değiştiremem siz ne yapacaksınız üniversite için ben daha 10.sınıfım ama bi an önce üniye geçmek istiyorum lise hayatı o kadar sıkıcı monotonki bi de fen lisesi ineklerle dolu sürekli rekabet yazılılar aşırı zor zaten yaşadığım yer biraz kötü turhalda yaşıyorum yani gezilcek yapılcak bişey de yok siz üniversite için nasıl pc almayı düşünüyosunuz

KÜÇÜK MONİTÖRÜMÜ VE BİLGİSAYARIMI ÇANTAMA ATIP OKULA GİTMEK İSTİYORUM HAYALİ BİLE GÜZEL :)

Son düzenleme:

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Bence alınır, ben de ITX sistemlere bayılıyorum ama doğru düzgün bir ünivetsite kazanabilmek istiyorsanız ders çalışmanızı öneririm öncelikle.
Sistemi şimdi mi toplayacaksınız? Lian-Li'nin kasası Türkiye'de satılmıyor bildiğim kadarıyla.

jouly

80+ Bronze
leptop hater ıyım 1660 leptoplarının 11k olması falan baya sinirimi bozuyor ünide 7-8k ya güzel bi mini itx PC toplamak istiyorum ve kesinlikle yurta gidicem masaüstü istememin bi sebebide 5 tb depolamam olması bunu leptopa nasıl takarım taksam bile istemiyorum yani
Lian Li TU150
bu kasayı alıp RGB bile takmıycamki millet pahalı bir şey sanmasın diycem 2.elden aldım kalitesiz bişey falan ama oyunlarda ultrada akıcam video render alıcam yurta leptop sokuluyosa bununda sokulması lazım leptopdan daha küçük bi kasa monitörüde bilerek 18 inç alıcamki okula arkadaşlarıma rahat götürüyüm yazılım mühendisliği için olurmu sizce çünkü tek kişilik odalarda yurtta kalmayı istemiyorum bir sürü arkadaşım olsun abi kardeş birlikte yatalım samimi dostluklar kurulsun sabahın köründe kyk yemeği yemek istiyorum açıkçası akşamda kod yazmak cidden çok istiyorum alırlarmı eğer almazlarsada kaçak sokacağım %100 çünkü onların saçma kuralları için benim hayallerimi değiştiremem siz ne yapacaksınız üniversite için ben daha 10.sınıfım ama bi an önce üniye geçmek istiyorum lise hayatı o kadar sıkıcı monotonki bi de fen lisesi ineklerle dolu sürekli rekabet yazılılar aşırı zor zaten yaşadığım yer biraz kötü turhalda yaşıyorum yani gezilcek yapılcak bişey de yok siz üniversite için nasıl PC almayı düşünüyosunuz

KÜÇÜK MONİTÖRÜMÜ VE BİLGİSAYARIMI ÇANTAMA ATIP OKULA GİTMEK İSTİYORUM HAYALİ BİLE GÜZEL :)
bende 11 e geçtim benimde hayalimde var yurda masaüstü sokmak .pc yi sokarsın sokmasına ama prize bağlıcan ya ondan laf eder yurt görevlileri diyor herkes bence hiç bişi diyemez kardeşim hatta ben kablosuz modem bile götürücem biraz deliyim de :D

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
leptop hater ıyım 1660 leptoplarının 11k olması falan baya sinirimi bozuyor ünide 7-8k ya güzel bi mini itx PC toplamak istiyorum ve kesinlikle yurta gidicem masaüstü istememin bi sebebide 5 tb depolamam olması bunu leptopa nasıl takarım taksam bile istemiyorum yani
Lian Li TU150
bu kasayı alıp RGB bile takmıycamki millet pahalı bir şey sanmasın diycem 2.elden aldım kalitesiz bişey falan ama oyunlarda ultrada akıcam video render alıcam yurta leptop sokuluyosa bununda sokulması lazım leptopdan daha küçük bi kasa monitörüde bilerek 18 inç alıcamki okula arkadaşlarıma rahat götürüyüm yazılım mühendisliği için olurmu sizce çünkü tek kişilik odalarda yurtta kalmayı istemiyorum bir sürü arkadaşım olsun abi kardeş birlikte yatalım samimi dostluklar kurulsun sabahın köründe kyk yemeği yemek istiyorum açıkçası akşamda kod yazmak cidden çok istiyorum alırlarmı eğer almazlarsada kaçak sokacağım %100 çünkü onların saçma kuralları için benim hayallerimi değiştiremem siz ne yapacaksınız üniversite için ben daha 10.sınıfım ama bi an önce üniye geçmek istiyorum lise hayatı o kadar sıkıcı monotonki bi de fen lisesi ineklerle dolu sürekli rekabet yazılılar aşırı zor zaten yaşadığım yer biraz kötü turhalda yaşıyorum yani gezilcek yapılcak bişey de yok siz üniversite için nasıl PC almayı düşünüyosunuz

gayet mantıklı düşünüyrsun ama yurtta mavederler bence onu

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Yurt müdürüyle konuşup halledebilirsin bence laptopum yok evden küçük bi ekran ve kasa getirebilir miyim dersin. Birde yazılım mühendisiyim diye eklersin

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Ya mevzu sistem önerisi mi yoksa yurt mevzusu mu anlamadım. :)

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınır, ben de ITX sistemlere bayılıyorum ama doğru düzgün bir ünivetsite kazanabilmek istiyorsanız ders çalışmanızı öneririm öncelikle.
Sistemi şimdi mi toplayacaksınız? Lian-Li'nin kasası Türkiye'de satılmıyor bildiğim kadarıyla.
sistemi şimdi toplamıycam üni 4 de elimdeki pc yi 11.sınıfta satıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya mevzu sistem önerisi mi yoksa yurt mevzusu mu anlamadım. :)
yurt

gayet mantıklı düşünüyrsun ama yurtta mavederler bence onu
dediğim gibi rgb takmıycam diycem 2.elden aldım yazılım yapmak için arkadaşlarıma google girmelerine bile izin vermiycem ilk başta google olur sonra pes olur sonra lol olur sonra pc yi elinden alırlar haksızmıyım

Yurt müdürüyle konuşup halledebilirsin bence laptopum yok evden küçük bi ekran ve kasa getirebilir miyim dersin. Birde yazılım mühendisiyim diye eklersin
inş anlayışlı olurda izin verir keşke hemen büyüsem

T.P.G.

80+ Titanium
Ben bu yuzden para biriktiriyordum. Yurtta kalıp kendimi kisıtlamamak için. Zaten şimdiden eve çıkmaya hazırım 1 2 ay yurtta kalırım sınıftan arkadaşlaeım olunca bulurum 3 kişi çıkarız eve diye düşünüyorum. Yoksa ben masaüstü PC götürcem kendi masamı falan baya şey götürcem yurda almazlar ama mini ITX alabilirler.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Bence en sağlıklısı iyisinden bi laptop almak dostum

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
İyisinden bir laptop nadir bulunan şeyler oluyor genelde, ITX sistemler hem taşınabilir hem performanslı.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

drocco

80+ Bronze
Ben güvenmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR