Neler Yeni

Yurtta Mini İtx PC Olurmu Monitör İşini Nasıl Halledicem Alırlarmı İçeri ?

VitoScaletta

80+ Gold
Bence en sağlıklısı iyisinden bi laptop almak dostum
11k ya 1660 ve **** bi işlemci alıcağıma 7-8k ya 2070 super takarım miss gibi keyfime bakarım ryzen 5 3600x bide misss
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabilirse alsın tabi ama 2 bin lira az para degil şu an. Maalesef o kadar kolay değil 2 bin lira çıkartıp masaya koymak.
2 bin lira falan fark yok 4k ya alınabilen 1660 sistemler leptopda 11k nerede 2k ben göremiyorum

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

T.P.G.

80+ Titanium
11k ya 1660 ve boktan bi işlemci alıcağıma 7-8k ya 2070 super takarım miss gibi keyfime bakarım ryzen 5 3600x bide misss

2 bin lira falan fark yok 4k ya alınabilen 1660 sistemler leptopda 11k nerede 2k ben göremiyorum
Yok 8k Ya eklicen ya 2k Ondan diyom. Laptop alacaksan 1660 li

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Alabilirse alsın tabi ama 2 bin lira az para degil şu an. Maalesef o kadar kolay değil 2 bin lira çıkartıp masaya koymak.
tabii ki kolay deil bu şartlarda ama yazın çalışma fırsatı var

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dün Teknobiyotik topladı ITX sistem. Ona özelleştirme yapıp alabilirsin.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
3 yıl sonra bak o zaman piyasaya. Ama bir temel oluştur kafanda.

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
sistemi şimdi toplamıycam üni 4 de elimdeki PC yi 11.sınıfta satıcam

yurt

dediğim gibi RGB takmıycam diycem 2.elden aldım yazılım yapmak için arkadaşlarıma google girmelerine bile izin vermiycem ilk başta google olur sonra pes olur sonra lol olur sonra PC yi elinden alırlar haksızmıyım

inş anlayışlı olurda izin verir keşke hemen büyüsem
haklısın bi bakmışsın yan odadan pese geliyorlar ipleri sıkı tutman lazım :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdiden kafanı yorma dostum.Ama illa ki fikir edinmek istersen söyleyeyim.3 sene önce kykda kalmıştım.Laptobum vardı her işim bittiğinde bazanın altına koyup asma kilitle kilitliyordum.Dolaba koymuyordum çünkü patlatma olayları oluyordu.Daha sonra bir çocuk gördüm eline kasasını almış gidiyor dedim hayırdır izin veriyorlar mı buna zar zor aldım ama sıkıntı yaptılar şimdi götürüyorum demişti.Yurttan yurda değişir ama bence riske girme.Bizim yurt yeni olmasına rağmen koridorlarda kamera yoktu mesela.Ayrıyeten yurtlarda odaların kapılarının anahtarları da olmaz.Yani ben odadan çıktığımda güvenlik önlemi o asma kilit dışında sıfırdı.Asma kilidi de açması veya kırması kolaydır ama eldeki tek seçenek oydu.Daha sonra eve çıktım zaten.

Top Bottom