Neler Yeni

Yurtta Mini İtx PC Olurmu Monitör İşini Nasıl Halledicem Alırlarmı İçeri ?

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
leptop serbestse leptoptan daha küçük mini itx neden olmasınki müdürle konuşsak anlatsak la zaten küçücük bişey alın şunu boş yapmayın falan desek :D zaten 18 inç küçücük monitör alıcam illa 1650 leptopa 7-8k mı vermemiz gerek veya evemi çıkmamız gerek
o monitörü ertesi sabah yerinde bulabilecegini düşünüyorsan dene 😂

Esat Tufan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Daredevil
Üniversitede oyun mu oynayacaksın pc götürüp ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
Merhaba, üniversite için 2 bilgisayar düşünseydiniz dedikleriniz mantıklı olurdu fakat tek bilgisayar kullanıcaksanız kesinlikle laptop öneririm. ITX bilgisayarı taşımak zaten başlı başına eziyet olacak çünkü sınıfta da bilgisayara ihtiyacınız olacak, ki bilgisayar mühendisliğinde bir sürü lab dersiniz olacağı için ITX sistem gerçekten mantıklı olmayacaktır.

Şu an i5 veya i7 işlemcili düşük ekran kartlı bilgisayarı 4-4.5k dolaylarında satın alıp elinizde kalan 4k yı eğer kyk dan kredi alacaksanız veya para biriktirecekseniz elinizde tutup okuldaki ilk senenizin yarısında güzel bir bilgisayar toplayıp sadece yurt odasında oyun ve render için kullanabilirsiniz.

Bence eğer bütçe müsaitse ve oyun sevip renderlarla uğraşıyorsanız üniversite hayatında en mantıklı seçim 1 laptop - 1 masaüstü bilgisayardır.

leptop serbestse leptoptan daha küçük mini itx neden olmasınki müdürle konuşsak anlatsak la zaten küçücük bişey alın şunu boş yapmayın falan desek :D zaten 18 inç küçücük monitör alıcam illa 1650 leptopa 7-8k mı vermemiz gerek veya evemi çıkmamız gerek
Binlerce kişinin kaldığı yurtlar var müdür o kadar kişinin arasından senin derdini dinleyecek birde sana itx bilgisayar için izin verecek. Kardeşim ben lisede devlet yurdunda kaldım 2 senede yurt başkanlığı yaptım bizim yurtta 100 kişi vardı sorsak müdürü görmeden mezun olanlar vardır. Tanrı değilsin ol deyince her istediğin olmuyor boş hayaller kurmaya devam et. Seni nasıl yetiştirdilerse herşeyi kendi etrafında dönüyor sanma benden sana abi tavsiyesi üzülürsün sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yiyosa alsınlar bakalım ne yapıyorum onlara :D
Bir şey yapamazsın, alanı bulamazsın. Ne yapacaksın idareye mi şikayet edeceksin et kimse takmayacak. Kyk yurtlarında hiçbir değerin yok kardeşim. Benim bir arkadaşımın 7klık laptopu çalındı idare bizene deyip yolladılar çocuğu.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
yiyosa alsınlar bakalım ne yapıyorum onlara :D
haha bu dediginle kalırsın dostum hiçbir şey yapamazsın . bulamazsın bu bir bulsan da elinden bişey gelmez kimse sorumluluğu üstlenmez üstüne zaten yurda o bilgisayarlari sokman büyük dert. hayat maalesef düşündüğün kadar toz pembe değil...

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Liseli daha abisi öğrenecek
reis valla ben de lisedeyim ama hiç böyle hayal kurmadım 😅 yurtta kaldım 1 ay falan oralardan biliyorum. ben şahsen pc mühendisliği okuyacak olsam ve yurtta kalacak olsam laptop alırım onu da yastigimin altında muhafaza ederim yurtta açtığın cips paketini bile ambalajıyla yiyen var neredeyse itx pcye neler yaparlar tahmin edemiyorum :D

reis valla ben de lisedeyim ama hiç böyle hayal kurmadım 😅 yurtta kaldım 1 ay falan oralardan biliyorum. ben şahsen PC mühendisliği okuyacak olsam ve yurtta kalacak olsam laptop alırım onu da yastigimin altında muhafaza ederim yurtta açtığın cips paketini bile ambalajıyla yiyen var neredeyse itx pcye neler yaparlar tahmin edemiyorum :D
Erkek yurdu hiç normal bir yer değil. Ben lisedeyken arkadaşım laptop getirdi yurda sabaha çıkmadı ekrana oyun kolu yedi.Orası öyle bir yer ki hayal gücünün gerçeğe dönüştüğü nadir yerlerden.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Erkek yurdu hiç normal bir yer değil. Ben lisedeyken arkadaşım laptop getirdi yurda sabaha çıkmadı ekrana oyun kolu yedi.Orası öyle bir yer ki hayal gücünün gerçeğe dönüştüğü nadir yerlerden.
vallahi öyle ya 1 ay kaldım Allah'tan sonra okula yakın bir yere taşındık. arkadaşlık ortamı çok güzel ama az kişide olan veya kimsede olmayan bir cisim getirdiğinde ertesi güne sağlam çıkamaz ister laptop olsun ister çikolata olsun hiç fark yok erkek yurtlarında 😅 bir tane çikolatalı gofrete 7 kişi girdiğimizi bilirim 😅😂

Top Bottom