Neler Yeni

Yurtta Mini İtx PC Olurmu Monitör İşini Nasıl Halledicem Alırlarmı İçeri ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Oğuz ALBAYRAK
KYK yurdu ise hiç düşünme derim alma çalarlar! Üniversite mezunu olarak söylüyorum sana bunu. Özel yurtta da kalacaksan eğer kaldığın yurda bağlı ben cüzdanımı bile ortada bırakıyordum o derece rahat bir yurtta kalıyordum. İyi düşün derim sana

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
dostum şimdiden kafanı yorma bende 10. sınıfım bende yurt veya 1 arkadaşım ile ayrı eve çıkmayı ve elimde olan pc yi satıp o zamanın en f/p odaklı 6 7 k ya bir sistem almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah hayallerine ulaşırsın :)

VitoScaletta

80+ Gold
KYK yurdu ise hiç düşünme derim alma çalarlar! Üniversite mezunu olarak söylüyorum sana bunu. Özel yurtta da kalacaksan eğer kaldığın yurda bağlı ben cüzdanımı bile ortada bırakıyordum o derece rahat bir yurtta kalıyordum. İyi düşün derim sana
asma kilitle bağlarım bişey olmaz zaten cüsse olarak iriyim insanlarla iyi anlaşırım dediğim kasanın boyutu aşırı küçük 7/24 elimden düşmez zaten hem yazılım yapıcam hemde baya oyun oynuyorum + okul ödevleri falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum şimdiden kafanı yorma bende 10. sınıfım bende yurt veya 1 arkadaşım ile ayrı eve çıkmayı ve elimde olan PC yi satıp o zamanın en f/p odaklı 6 7 k ya bir sistem almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah hayallerine ulaşırsın :)
inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Oğuz ALBAYRAK
asma kilitle bağlarım bişey olmaz zaten cüsse olarak iriyim insanlarla iyi anlaşırım dediğim kasanın boyutu aşırı küçük 7/24 elimden düşmez zaten hem yazılım yapıcam hemde baya oyun oynuyorum + okul ödevleri falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah
biliyorum kasanın boyutunu ama yine de dediğim gibi dikkat etmen gerek.

bende 11 e geçtim benimde hayalimde var yurda masaüstü sokmak .PC yi sokarsın sokmasına ama prize bağlıcan ya ondan laf eder yurt görevlileri diyor herkes bence hiç bişi diyemez kardeşim hatta ben kablosuz modem bile götürücem biraz deliyim de :D
Üniyi lise gibi sanmayın boşuna atıp tutmayın kardeşlerim

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
yurtta kalip abi kardes olayinin olucagini düşünüyorsan yanılıyorsun binde bir denk gelen şeyler herkes kendi dalgasina bakıyor. kalacagin yurda gore degisicek bir sey ozel yurtlarda bir sorun olmaz kyk yurtlarinsa genel bir yasak yoksa eger kalicagin yurdun sistemine gore istediğin gerceklesebilir

Kyk yurtları gerçekten berbat. Bir arkadaşımın 7k lık laptopunu çaldılar idare bir bok yapmıyor ilgilenmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Oğuz ALBAYRAK
odalar genellikle 4 kişi olmuyormu başka biri girip nasıl çalıcakki PC yi
kardeşim anladığım kadarıyla henüz üniversite çağında değilsin. üniversite denen ortam da senin şuan ki lise ortamına da hiç benzemez. O yüzden ortamı görmeden bu fikre kapılma derim sana ;)

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
yurtta çikolata paketi açsan içinden geçiyorlar o bilgisayar 1 haftaya kalmaz Allah'a emanet gider bu bir. ikincisi muhtemelen yurt yönetimi izin vermez bazı yurtlarda telefon bile yasak oluyor belli saatler dışında. çok hayalperest bir düşünce 😅

VitoScaletta

80+ Gold
yurtta çikolata paketi açsan içinden geçiyorlar o bilgisayar 1 haftaya kalmaz Allah'a emanet gider bu bir. ikincisi muhtemelen yurt yönetimi izin vermez bazı yurtlarda telefon bile yasak oluyor belli saatler dışında. çok hayalperest bir düşünce 😅
leptop serbestse leptoptan daha küçük mini itx neden olmasınki müdürle konuşsak anlatsak la zaten küçücük bişey alın şunu boş yapmayın falan desek :D zaten 18 inç küçücük monitör alıcam illa 1650 leptopa 7-8k mı vermemiz gerek veya evemi çıkmamız gerek

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Valla muhtemelen sokabilirsin ama çok büyük risk olur. Sokabilme ihtimalin de şöyle, her yurtta yurda eşya sokabilen birileri vardı. Onlar aracılığı ile alırsın. Tabii yönetim izin verirse ne ala.

Top Bottom