Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Herkes öğretmen oluyor. Tabi yılın altı ayı tatil ile geçen başka bir meslek de yok. Ama artık ailelerin çocukları da olmuyor. En fazla bir çocuk. O kadar öğrenci nereden gelsin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öğretmennlerin ve Öğretmen adaylarının tak bir şansı var o da Chp'nin seçimi kazanması yoksa geçmiş olsun
Onlar sade haraç almasını ve ailelerini bir yerlere yerleştirmesini bilir.

Bu şarkı Milli Eğitim Bakanlığı, Ösym, Kpss, Ags için yazılmış resmen

Bu hükümetide görüyoruz o yüzden fazla söze gerek yok Melih Gökçek diyip susuyorum

Herkes öğretmen oluyor. Tabi yılın altı ayı tatil ile geçen başka bir meslek de yok. Ama artık ailelerin çocukları da olmuyor. En fazla bir çocuk. O kadar öğrenci nereden gelsin?
Sorun herkesin öğretmen olması mı yoksa baştakilerin bir sürü eğitim fakültesi açması mı ya da formasyon alma imkanı vermesi mi eğer bunları veriyorsa bunu çözmekte hükümete düşer

Bu hükümetide görüyoruz o yüzden fazla söze gerek yok Melih Gökçek diyip susuyorum

Sorun herkesin öğretmen olması mı yoksa baştakilerin bir sürü eğitim fakültesi açması mı ya da formasyon alma imkanı vermesi mi eğer bunları veriyorsa bunu çözmekte hükümete düşer
Böyle kişilerle uğraşma dostum, engelle geç. Adamın beyni sulanmış bildiğin :D

Ortalığı üniversitelerle doldur, Almanya'yla kıyaslayıp sayısıyla övün, ondan sonra herkes öğretmen oluyor diye sitem et. Neyi kaç doz çekip de bu kafaya ulaşıyorsunuz arkadaş siz?

Ortalığı üniversitelerle doldur, Almanya'yla kıyaslayıp sayısıyla övün, ondan sonra herkes öğretmen oluyor diye sitem et. Neyi kaç doz çekip de bu kafaya ulaşıyorsunuz arkadaş siz?
O kafaya nasıl geliniyor bende çok merak ediyorum açıkcası öğretmenler ve öğretmenler adayları haklı olarak okudukları işleri yapmak istiyorlar senelerce dirsek çürütüyor bu insanlar bununda bir karşılığı olmalı 97 tane eğitim fakültesi var birde Tarih, Coğrafya, Edebiyat, Besyo, Matematik vb bir sürüde formasyon alan bölüm var bu insanlar işsiz mi kalsın yani gelde bunlara anlat bunu

Ben atandım rahatım valla ama öğretmenlik harbiden biraz boş iş 2 saat önce çıktım okuldan yatıyom şuan evde
Hocam ne öğretmenisiniz öncelikle onu sormak istiyorum hocam bence atandığınıza sevinmelisiniz çünkü atanmak çok zor olacak gibi duruyor

olması gerek her yerde tonla öğretmen fazlası var.Bizim 10k nüfuslu ilçede ile fazladdan 60 ğretmen varmış babam öğretmen ordan biliyorum.

O kafaya nasıl geliniyor bende çok merak ediyorum açıkcası öğretmenler ve öğretmenler adayları haklı olarak okudukları işleri yapmak istiyorlar senelerce dirsek çürütüyor bu insanlar bununda bir karşılığı olmalı 97 tane eğitim fakültesi var birde Tarih, Coğrafya, Edebiyat, Besyo, Matematik vb bir sürüde formasyon alan bölüm var bu insanlar işsiz mi kalsın yani gelde bunlara anlat bunu

Hocam ne öğretmenisiniz öncelikle onu sormak istiyorum hocam bence atandığınıza sevinmelisiniz çünkü atanmak çok zor olacak gibi duruyor
Fen bilgisi evet atanmak çok güzel

Benim bu ülkede anlamadığım 10 kişiden 5i ne soruyorsun ne okuyan ya da ne yapıyorsun ya öğretmenim diyor ya da kpss ye hazırlanıyorum. Yahu arkadaş bu devlet iş veren mi herkes bi şekilde devletin bi kurumuna girmeye çalışıyor. Devletin sanki memur alma zorunluluğu varmış gibi bide az alım olunca kızıyorlar.

Öğretmenlik 10-15 yıldır özel sektörde asgari ücretin üstü( özel ders verirsen ayrı) maaşla çalıştırıyor buna rağmen binlerce insan öğretmen olup atama bekliyor. Bunların %90 ı lise de Uni de aylak aylak takılıp mezun oluyor sonra Devlet atama yapsın. Devletin memur sayısını yarıya düşürmesi lazım yoksa şuan vergilerin 2 katını ödemek zorunda kalırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,967
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri