Neler Yeni

Yüz için tıraş makinesi önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Tüm vücut 2500tl galiba olması lazım yüz 600 yüz derken sakalın üst kısmı alın yanak yanak altı vs buralar işte
anladım hocam, ben kumralım ona rağmen kolda bacakta bol var kökleri sarı olduğu için belki lazer olmayabilir öyle biliyorum yani

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,565
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
anladım hocam, ben kumralım ona rağmen kolda bacakta bol var kökleri sarı olduğu için belki lazer olmayabilir öyle biliyorum yani
Belli olmaz sende zaten çok ben esmer olduğum için belli askerden gelince kendime sanki 4 bin tl civarı harcamam gerekecek 😃 diş beyazlatma da yapicam vs çok iş var bende 😂

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Ucuz yollu iyi bir şey arıyorsan Aprilla var A101'in markası olan.

Kaliteli ve cidden uzun süreli bir şey istiyorsan Braun veya Philips öneririm.

Şu an Aprilla kullanıyorum fena değil. Sakal bıyığın çok çok değilse iş görür
benim için önemli olan sıfır gibi kesmesi yani siyah gözükmesin baby face misali

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
philips mg3720 kullanıyorum çok dipten kesmiyor sivilceleri pek acıtmıyor, sivilce olmayan yerdede güzel kesiyor.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
philips mg3720 kullanıyorum çok dipten kesmiyor sivilceleri pek acıtmıyor, sivilce olmayan yerdede güzel kesiyor.
vallahi artık alıştım çenede çok sivilce vardı kesiyodum yine de sıkıntı olmuyo yani o yönden
Mesaj otomatik birleştirildi:

@stizzy hocam sizin dediğiniz saç ve sakal için sanırım benim şuan kullandığım gibi yani

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
@stizzy hocam ne zamandır kullanıyorsunuz bıçaklarının değişimi gerekmiyor değil mi yani öyle bir sistem değil. Mesela OneBlade 4 ayda bir değiştirmek gerek biraz tuzlu fiyatı

Farway

80+ Silver
Aprilla gibi markalardan uzak dur şarjı 1 sakal traşına bile yetmiyor 2 kez aldık aynı.

Fakirin 6 sı bir arada komple erkek bakım setleri var o fiyata hem marka hem de güzel ürün.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Aprilla gibi markalardan uzak dur şarjı 1 sakal traşına bile yetmiyor 2 kez aldık aynı.

Fakirin 6 sı bir arada komple erkek bakım setleri var o fiyata hem marka hem de güzel ürün.
Bu dediğim gibi sıfıra yakın kesecek mi adı sakal şekillendirme olunca önyargılı yaklaşıyorum nedense. OneBlade sanki sakalı sıfır kesmek için üretilmiş gibi bi izlenim veriyor

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
@stizzy hocam ne zamandır kullanıyorsunuz bıçaklarının değişimi gerekmiyor değil mi yani öyle bir sistem değil. Mesela OneBlade 4 ayda bir değiştirmek gerek biraz tuzlu fiyatı
Hocam Kasım 2021den beri kullanıyorum ve hiç bıçak değiştirmedim, bıçak değişimi hakkında araştırma yapmadığım için pek bilmiyorum. Bu video işinize yarayabilir.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
hocam ne o öyle 16 saat şarja 1 saat kullanabiliyosun mantığa bak

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
4-5 senedir oneblade kullanıyorum. Her gün tıraş olmuyorum gerçi ama bir bıçak 5-6 ay götürüyor beni. Tıraş etmesi baya keskin neredeyse sıfıra yakın kesiyor. Fiyatı artmis fakat değer bir makine hem de aparatı vs çok bir ağırlığı yer kaplaması yok

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
4-5 senedir oneblade kullanıyorum. Her gün tıraş olmuyorum gerçi ama bir bıçak 5-6 ay götürüyor beni. Tıraş etmesi baya keskin neredeyse sıfıra yakın kesiyor. Fiyatı artmis fakat değer bir makine hem de aparatı vs çok bir ağırlığı yer kaplaması yok
Hocam philipsin 200₺'ye de ürünleri var çok fark var mı oneblade biraz pahalı geldi şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi bir bıçak beni 7 ay götürür haftada bir oluyorum hatta mümkünse iki haftada bir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,662
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom