Neler Yeni

Yüz tanıma kardeşimi de tanıyor.

samet4747

80+ Platinum
Aç kardeşim 3 milyon dolar alırsın

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Bemimle ikizimi tanıyor geçen açmış foto çekmiş 1000 tane

samet4747

80+ Platinum

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ilyas ertekin
Aynı telefonu bende kullanıyorum. Ablamda ve kardeşimde deneyim. Bi tırstım bende şimdi tanırsa kaldırırım yüz tanımayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

edit: A.a ablamda açıldı 😱

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
redmi falan dandik orta segment telefonlar.xiaomi nin ucuz segmenti.öyle orta segment cihazlara üst segment telefonlardaki gibi yüz tanıma sensörü koyacak değiller.fotoğrafa göre açıyor.benziyorsa açabilir.boşuna dava açma olan masraflar sana kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Ne davası? Ne ne kadar alması? Yüz tanımayı okuturkem zaten bunun güvenli bir yöntem olmadığını belirtiyor siz anca naneyi alırsınız.

Ayrıca Benim A50 cep telefonun da abimin yüzünü okuyor.

kutulhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
llluthna
5 ay önce Amazon üzerinden Xiaomi Redmi Note 9 pro aldım yüz tanıma ekledim ve dün kardeşim saate bakmak için telefonu alınca telefon onun yüzünü tanıdı ama ben onu tanıtmamıştım işin garip yanı bir kere değil her seferinde onun yüzünü tanıdı dava açanlar varmış açsam kazanabilir miyim? Ne kadar alırım?
uyarı verıyor zaten sıze benzeyen bırı acabılır dıye ne davası .d

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
........
Aynen dava açtın şuan bak paralar uçuyor bak bak dhfjjdjddj davayı açacaksın kaybedeceksin avukatlara verdiğin parayi + karşı tarafın avukat masrafını karşılayacak sin sonra onlar sana geri dava açacak kazanacaklar ve -50bin tl en olacak nasli

Gronace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Arda Yiğit Gül
5 ay önce Amazon üzerinden Xiaomi Redmi Note 9 pro aldım yüz tanıma ekledim ve dün kardeşim saate bakmak için telefonu alınca telefon onun yüzünü tanıdı ama ben onu tanıtmamıştım işin garip yanı bir kere değil her seferinde onun yüzünü tanıdı dava açanlar varmış açsam kazanabilir miyim? Ne kadar alırım?
Hocam cidden davaya para için giriyorsanız lütfen girmeyin aksi taktirde kaybetme olasılığınız çok yüksek büyük ihtimalle size çakma telefon satmışlar :(

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Ne dandik sistemmiş arkadaş, iPhone’daki FaceID utanmasa neredeyse tek yumurta ikizlerini dahi ayırt edecek, bu ne böyle cinsiyeti bile farklı ama ayırt edemiyor.

Büyük şirketlerle tek başına kolay kolay başa çıkamazsın, hele ki Türk vatandaşıysan. Açtığınla kalmaz bir de dava masraflarını ödersin.

Top Bottom