Neler Yeni

Yüzdeki aşırı sivilceyle ilgili yardım! Neler yapılmalı?

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Yüzüm birkaç gün içinde onlarca sivilceyle kaplandı. Aman aman büyük değiller. Normal boyutta kırmızı sivilceler. Hafta içi doktora gidecem. Fakat perşembe ve cuma günü okula gitmem lazım. Suratımdaki kötü görüntüyü nasıl örtebilirim?
Kısa sürelide olsa bu sivilcelerimi ne dindirir yada kurutur? (ilaç- krem-kür-sabun vs.)
Bu şekilde okula gitmek istemiyorum. Neler yapılabilir sivilcelerimi kontrol altına almak için?
(Makyajla kapamam şimdiden söyliyim :D )
Teşekkürler
aknemix kullandım kısa süreli kullanım için güzel oluyor fakat kullanmayı bıraktıktan 2-3 gün sonra tekrar geliyor

benzamycin asıl krem ben benzamycin almak istedim fakat piyasada yok sanırım bu yüzden benzeri olan aknemix kullandım kısa süreli faydasını gördüm

reçetesiz satılıyor

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Günde 1 defa yatarken yeterli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün uyguladım onu. Azda olsa kurutuyordu sanki ama hafif hafif yandı suratım. Tekrar sürerim o zaman

Reçetesiz satılıyor mu hocam?

Aga makyaj yada pudra türevi şeyler süremem. Yakından çok belli oluyor

Herhalde satılıyor emin değilim he bu arada ürünü alırsan dışarı çıktığında yüzünü yıka dışarı çık çünkü yüzünde kalırsa güneş izi olabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Yağlı yemeyeceksin.
Düzenli duş alacaksın.
Uyku düzenine özellikle dikkat edeceksin.
Kafanda hiçbir şeyi kurmayacaksın.
Sivilcelerinin neden olduğuna dair saçma sapan sebepler söyleyen cahil büyüklerini ve arkadaşlarının saçma sapan esprilerini sallamayacaksın.

2mApoo

80+ Silver
aknemix kullandım kısa süreli kullanım için güzel oluyor fakat kullanmayı bıraktıktan 2-3 gün sonra tekrar geliyor

benzamycin asıl krem ben benzamycin almak istedim fakat piyasada yok sanırım bu yüzden benzeri olan aknemix kullandım kısa süreli faydasını gördüm

reçetesiz satılıyor
internette bazıları önermiş. Daha iyisini bulamasam almayı düşünüyorum yarın. Umarım etkili olur

Yağlı yemeyeceksin.
Düzenli duş alacaksın.
Uyku düzenine özellikle dikkat edeceksin.
Kafanda hiçbir şeyi kurmayacaksın.
Sivilcelerinin neden olduğuna dair saçma sapan sebepler söyleyen cahil büyüklerini ve arkadaşlarının saçma sapan esprilerini sallamayacaksın.
Düzenli dul dışında hiçbirine uymuyorum desem :D

internette bazıları önermiş. Daha iyisini bulamasam almayı düşünüyorum yarın. Umarım etkili olur

Düzenli dul dışında hiçbirine uymuyorum desem :D
duş*

hacıbey

80+
Herkesin cildi bir değil, buradaki önerilerden biri sende ters etki yapabilir, bence bir şey yapmayın en iyisi cildiyeye gitmek

2mApoo

80+ Silver
Herkesin cildi bir değil, buradaki önerilerden biri sende ters etki yapabilir, bence bir şey yapmayın en iyisi cildiyeye gitmek
MHRS sistemi üzerinde ne yazıkki randevu olmadığı için alamıyorum. Kontrol ettim neredeyse ülkedeki hiçbir şehirde yok randevu :(
Mecbur acile gitmem lazım. Belki oradakiler direk polikliniğe yönlendirirler beni

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Yüzüm birkaç gün içinde onlarca sivilceyle kaplandı. Aman aman büyük değiller. Normal boyutta kırmızı sivilceler. Hafta içi doktora gidecem. Fakat perşembe ve cuma günü okula gitmem lazım. Suratımdaki kötü görüntüyü nasıl örtebilirim?
Kısa sürelide olsa bu sivilcelerimi ne dindirir yada kurutur? (ilaç- krem-kür-sabun vs.)
Bu şekilde okula gitmek istemiyorum. Neler yapılabilir sivilcelerimi kontrol altına almak için?
(Makyajla kapamam şimdiden söyliyim :D )
Teşekkürler
Seni üzecek ama sorry ergenliğimde ben de bu sorunla yaşadım hiçbir ama hiçbir tedavi, kür, sabun krem vs işe yaramadı. Tek işe yarayan deniz suyu ve güneşti tatilde yüzüm acayip pürüzsüz olmuştu. Antibiyotik tedavisi bile fayda etmedi. Bir tek Roaccutane gibi ilaçlar işe yarıyor onlar da çok ciddi yan etkileri olan ilaçlar ben kullanmak istemedim.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
Sade sodayı buz kalıbı yapan plastige dök dondur sonra yüzünü temizle sonra buz olan sodayı sür yüzüne faydası olur

2mApoo

80+ Silver
Seni üzecek ama sorry ergenliğimde ben de bu sorunla yaşadım hiçbir ama hiçbir tedavi, kür, sabun krem vs işe yaramadı. Tek işe yarayan deniz suyu ve güneşti tatilde yüzüm acayip pürüzsüz olmuştu. Antibiyotik tedavisi bile fayda etmedi. Bir tek Roaccutane gibi ilaçlar işe yarıyor onlar da çok ciddi yan etkileri olan ilaçlar ben kullanmak istemedim.
Şu ilaçın gerçekten ağır yan etkileri varmış psikolojiyi bozduğu söyleniyor ama en etkili tedavilerden biriymiş. Doktora gidebilirsem yazması için ısrar edecem. Yan etkileri umrumda değil . zaten daha ne kadar bozulabilir ki psikolojim

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Şu ilaçın gerçekten ağır yan etkileri varmış psikolojiyi bozduğu söyleniyor ama en etkili tedavilerden biriymiş. Doktora gidebilirsem yazması için ısrar edecem. Yan etkileri umrumda değil . zaten daha ne kadar bozulabilir ki psikolojim
İstediğin kadar ısrar edebilirsin zaten senin kan değerlerine bakmadan yazmayacaktır. Sonrasında deri incelmesi ile uğraşıp güneşe bile çıkamayacak hale gelme riskini göz önünde bulundur bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,051
Üyeler
165,761
Son üye
AlperXQ
Top Bottom