E efeamaefe 80+ Bronze Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1,376 Dahası Reaksiyon skoru 254 İsim efe can 8 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 clayzn yazmış: emın ol 1 haftada ogrenırsın en ıyı sekılde senıde bogmasalar yanındakıler ıyıdır Devamı için tıklayın... Yok hocam zaten sığ yerlerde yüzüyorum. Max göbeğime geliyor.
clayzn yazmış: emın ol 1 haftada ogrenırsın en ıyı sekılde senıde bogmasalar yanındakıler ıyıdır Devamı için tıklayın... Yok hocam zaten sığ yerlerde yüzüyorum. Max göbeğime geliyor.
Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 2,886 8 Temmuz 2024 #15 efeamaefe yazmış: Yok hocam zaten sığ yerlerde yüzüyorum. Max göbeğime geliyor. Devamı için tıklayın... tamamdır bol sans
efeamaefe yazmış: Yok hocam zaten sığ yerlerde yüzüyorum. Max göbeğime geliyor. Devamı için tıklayın... tamamdır bol sans
F Forum Fedaisi 80+ Bronze Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1,436 8 Temmuz 2024 #16 yuzme bilgin hic yoksa dalgali denize girme durmadan kulac atarsin 1 cm ileleyemezsin bazenkiyiya palalel yara capraz yuzmen gerekir o durumlarda
yuzme bilgin hic yoksa dalgali denize girme durmadan kulac atarsin 1 cm ileleyemezsin bazenkiyiya palalel yara capraz yuzmen gerekir o durumlarda
E efeamaefe 80+ Bronze Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1,376 Dahası Reaksiyon skoru 254 İsim efe can 8 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Forum Fedaisi yazmış: yuzme bilgin hic yoksa dalgali denize girme durmadan kulac atarsin 1 cm ileleyemezsin bazenkiyiya palalel yara capraz yuzmen gerekir o durumlarda Devamı için tıklayın... Dün girdim cok dalga vardı ama suyun ustunde yatmayı öğrendim. Kuzenim kulaç gibi bişeyler yapıp ileri giditi ama anlamadım
Forum Fedaisi yazmış: yuzme bilgin hic yoksa dalgali denize girme durmadan kulac atarsin 1 cm ileleyemezsin bazenkiyiya palalel yara capraz yuzmen gerekir o durumlarda Devamı için tıklayın... Dün girdim cok dalga vardı ama suyun ustunde yatmayı öğrendim. Kuzenim kulaç gibi bişeyler yapıp ileri giditi ama anlamadım