Neler Yeni

Z Kuşağının HASTALIĞI: Düşünememek

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ülkece birilerini ayrıştırmayı çok seviyoruz .

Y kuşağı z kuşağı x kuşağı
Şu partili bu partili
Terörist hain yolsuz
Vb. Aklıma gelmeyen örnekler

Bana göre herkes aynıdır.Herkese eşit davranmak benim mottom olmuş.

Konuya gelecek olursak
Z kuşağı teknoloji nin içinde büyüdü ama buyumeyenlerde vardır. Veya üşengeçlik tembellik gibi faktörlerde var. Ve benim tespitim zaman .
İnternet'e zaman değerlendirmek için videoları 1.25 -1.5 hızlarda izlemek (bende dahil )
Araştırma yapmadan forumlara danışmak .( bunu doğru bulmuyorum. İnsanların söylediği herseye guvenilmemeli . Önce araştır sonra söylemleri karşılaştır. )

Fazla unutkan olduğum için fazla örnek veremiyorum :D
Yani özetlersek verilen kısıtlı zamana herseyi sığdırmak istenmesi bazı şeylerde hataya yol açabilir.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Yayıncıların yorum yaptığı Videoları izlemek gerek o an dönen makarası gereğiyle güzel :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2010 ve sonrası alfa kuşağı olarak geçiyor alfa kuşağı olarak 2 tane kuzenim var ikiside eve girmiyor sokakta oynamaktan ki bunlar istisna onun harici geneli tablet telefonda
(kendimde z kuşağıyım yaş 18 bu arada bizde gece sahura kadar hep dışarda oynardık yaz zamanı özellikle)
Çocukken dışarının tadını çıkarmak lazım. Rabbim size onlarla hep eğlenmeyi nasıl etsin inşallah :)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,363
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Eskiden bakkaldan boncuklu tabanca alıp yoldan geçenlere sıkardık torpil alıp patlatırdık.O zaman da tabletim vardı ama bize bu daha eğlenceli gelirdi.

2013 değil miydi hocam?
Böyle bir tablo var hocam Ayrıca bizde barutlu tabancanın barutlarını alır taşla patlatırdık :D hatta top oynarken ayağımı çatlatmışlığım bile var
1711955801775.png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,363
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Çocukken dışarının tadını çıkarmak lazım. Rabbim size onlarla hep eğlenmeyi nasıl etsin inşallah :)
Bakalım bayramda geliyorlar bayadır görmedim ne bekliyor beni bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Biz toplum ölüyor diyoz. Sen beğenme ile beğenmeme arasına kalmış gibisin.
Y kuşağının zamanında ölmüyor muydu? Artist artist gezen bebeler. Ben çok hatırlıyorum misket oynarken benden büyüklerle kavga ettiğimi. O emo diye adlandırdığınız tiplerle. Toplum ölüyormuş nereye ölüyo. Milletin derdi de sizi germesin kardeş

Hocam Z kuşaklarına da şükredin. (Hepsine değil tabi) Alfa denilen şu terbiyesiz iPad Kids'lerden daha sıkıntılısı yok.

Hocam şimdiki çocuklar (0-10 yaş arası) Alfa kuşağı yani iPad Kids değil miydi? :)
İpad kids diyon kendin telefonum bilgisayarın başından kalkmıyon? Anan baban sana laf ediyor kendileri tvnin başından kalkmıyor. Teknoloji nereye giderse sizde oraya gidersiniz. Boşu boşuna milletle yok o açık giyiniyo yok şunun giydiği tişörte bak gibi lafları bırakın. Ha bırakmasan da olur gram da umrumda değil.

Dünyayı sende kurtaramazsın bende

Son düzenleme:

Moren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Abdullah
Y kuşağının zamanında ölmüyor muydu? Artist artist gezen bebeler. Ben çok hatırlıyorum misket oynarken benden büyüklerle kavga ettiğimi. O emo diye adlandırdığınız tiplerle. Toplum ölüyormuş nereye ölüyo. Milletin derdi de sizi germesin kardeş

İpad kids diyon kendin telefonum bilgisayarın başından kalkmıyon? Anan baban sana laf ediyor kendileri tvnin başından kalkmıyor. Teknoloji nereye giderse sizde oraya gidersiniz. Boşu boşuna milletle yok o açık giyiniyo yok şunun giydiği tişörte bak gibi lafları bırakın. Ha bırakmasan da olur gram da umrumda değil.
Doğru diyon ben Z kuşagına odaklanmışım. Bir de bir sorum var. 97 ile 12 arası doğanlar hepsi Z kuşagı mı oluyor. Hepsi bozulmuş toplum mu oluyor? Ve düzgün insanlar ne oluyor onlarda mı Z kuşağı sayılıyor?

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc

Dünyayı sende kurtaramazsın bende
Yanlış anladınız hocam lakap bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Doğru diyon ben Z kuşagına odaklanmışım. Bir de bir sorum var. 97 ile 12 arası doğanlar hepsi Z kuşagı mı oluyor. Hepsi bozulmuş toplum mu oluyor? Ve düzgün insanlar ne oluyor onlarda mı Z kuşağı sayılıyor?
bozulan toplum falan yok. Eskiden de kötüsü iyisi vardı şimdi de öyle. 30 yaş üstü Y 30 yaş altı Z oluyor

Yanlış anladınız hocam lakap bu
lakap olduğunun farkındayım. sen ipad kids diyerek betimleme yapıyorsun. elinden tablet düşmeyen çocuklardan bahsediyorsun. eskiden anamız babamız bizi dışarıya güle oynayarak göndermiyordu ezandan sonra evde olmazsak kızardı bize dayak bile yemişimdir. şimdiki çocuğun elinde tablet var diye azar işitmesiyle aynı şey bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,726
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom