- Reaksiyon skoru
- 2,211
Bi gezmek için çıkarız gideriz. Bir tane japon animeci çocuk takarız yanımıza off. Tamam hallolur bu iş.Japonca biliyorsan olur
Bi gezmek için çıkarız gideriz. Bir tane japon animeci çocuk takarız yanımıza off. Tamam hallolur bu iş.Japonca biliyorsan olur
ÇocukBi gezmek için çıkarız gideriz. Bir tane japon animeci çocuk takarız yanımıza off. Tamam hallolur bu iş.
Yok çocuk olmasada olur. Yani japon animeci olsun yeter.Çocuklook sus
Öyleyse sen al Japonyadan ucuz olurYok çocuk olmasada olur. Yani japon animeci olsun yeter.
Japonca biliyor genelde onlar.
Post automatically merged:
Zaten gel seni japonya götüreceğim de ailesinden izin al gelir. Orada işi halledersin sağ sağlğm geri getirirsin zaten. Başka amaç var mı? Benim yok.
E o zaman ucuz almanın mantığı nerde gideceksem. Çin'de ucuza oluyormuydu acaba bu ekran kartları.Öyleyse sen al Japonyadan ucuz olur
Çini boşver. Elimde ekran kartsız güzel bi kasa var sarayım sana?E o zaman ucuz almanın mantığı nerde gideceksem. Çin'de ucuza oluyormuydu acaba bu ekran kartları.
Yok beya. Alırsam apu işlemcili alacağım 11700k falan. Eğer fiyat farkı çok olmazsa 12700k alabilirim.Çini boşver. Elimde ekran kartsız güzel bi kasa var sarayım sana?
Boşver onları r5 3500xli sistem sarayım.Yok beya. Alırsam apu işlemcili alacağım 11700k falan. Eğer fiyat farkı çok olmazsa 12700k alabilirim.
Ama baya bekleyeceğim. Daha i5 11400f li sistemi toplayalı 6 ay oldu.
Hahaha. Ben 6c ht li işlemci almayı sevmem. Aslında alırsam belki ryzen 7 3700x veya ryzen 7 5800x 3d falan alırım belki duruma göre. Birde x470 veya x570 anakart off. Mis gibi olur.Boşver onları r5 3500xli sistem sarayım.
Şunu satmam lazım yav r5 3500x ve milli anakart b450m s2h v2 satsam da kurtulsamHahaha. Ben 6c ht li işlemci almayı sevmem. Aslında alırsam belki ryzen 7 3700x veya ryzen 7 5800x 3d falan alırım belki duruma göre. Birde x470 veya x570 anakart off. Mis gibi olur.
İşlemci fetişim var benim. İşlemci iyi olacak yoksa ben dayanamıyorum. Ekran kartından önce işlemci iyi olacak diye istiyorum hep.
Adınğstğnde milli anakart öyle kolay satamazsın. Sadece ayrı ayrı satarsan ve anakart oda ucuza satarsan anca satılır. İşlemciyi tek başına sat. Eğer ekran kartı satmayacaksan.Şunu satmam lazım yav r5 3500x ve milli anakart b450m s2h v2 satsam da kurtulsam
Ekran kartım yokAdınğstğnde milli anakart öyle kolay satamazsın. Sadece ayrı ayrı satarsan ve anakart oda ucuza satarsan anca satılır. İşlemciyi tek başına sat. Eğer ekran kartı satmayacaksan.