z490 uygun fiyatlı amazon japonya

Çocuk 🤨 look sus
Yok çocuk olmasada olur. Yani japon animeci olsun yeter.
Japonca biliyor genelde onlar.
Post automatically merged:

Zaten gel seni japonya götüreceğim de ailesinden izin al gelir. Orada işi halledersin sağ sağlğm geri getirirsin zaten. Başka amaç var mı? Benim yok.

Yok çocuk olmasada olur. Yani japon animeci olsun yeter.
Japonca biliyor genelde onlar.

Zaten gel seni japonya götüreceğim de ailesinden izin al gelir. Orada işi halledersin sağ sağlğm geri getirirsin zaten. Başka amaç var mı? Benim yok.
Öyleyse sen al Japonyadan ucuz olur

Çini boşver. Elimde ekran kartsız güzel bi kasa var sarayım sana?
Yok beya. Alırsam apu işlemcili alacağım 11700k falan. Eğer fiyat farkı çok olmazsa 12700k alabilirim.

Ama baya bekleyeceğim. Daha i5 11400f li sistemi toplayalı 6 ay oldu.

Yok beya. Alırsam apu işlemcili alacağım 11700k falan. Eğer fiyat farkı çok olmazsa 12700k alabilirim.

Ama baya bekleyeceğim. Daha i5 11400f li sistemi toplayalı 6 ay oldu.
Boşver onları r5 3500xli sistem sarayım.

Boşver onları r5 3500xli sistem sarayım.
Hahaha. Ben 6c ht li işlemci almayı sevmem. Aslında alırsam belki ryzen 7 3700x veya ryzen 7 5800x 3d falan alırım belki duruma göre. Birde x470 veya x570 anakart off. Mis gibi olur.

İşlemci fetişim var benim. İşlemci iyi olacak yoksa ben dayanamıyorum. Ekran kartından önce işlemci iyi olacak diye istiyorum hep.

Hahaha. Ben 6c ht li işlemci almayı sevmem. Aslında alırsam belki ryzen 7 3700x veya ryzen 7 5800x 3d falan alırım belki duruma göre. Birde x470 veya x570 anakart off. Mis gibi olur.

İşlemci fetişim var benim. İşlemci iyi olacak yoksa ben dayanamıyorum. Ekran kartından önce işlemci iyi olacak diye istiyorum hep.
Şunu satmam lazım yav r5 3500x ve milli anakart b450m s2h v2 satsam da kurtulsam

Şunu satmam lazım yav r5 3500x ve milli anakart b450m s2h v2 satsam da kurtulsam
Adınğstğnde milli anakart öyle kolay satamazsın. Sadece ayrı ayrı satarsan ve anakart oda ucuza satarsan anca satılır. İşlemciyi tek başına sat. Eğer ekran kartı satmayacaksan.

Adınğstğnde milli anakart öyle kolay satamazsın. Sadece ayrı ayrı satarsan ve anakart oda ucuza satarsan anca satılır. İşlemciyi tek başına sat. Eğer ekran kartı satmayacaksan.
Ekran kartım yok 😔 3050 kovalıyorum. Aslında da olurda 3500xi satarsam anakartı veririm yanında 100 200e. 11400fe geçmeyi düşünüyorum. 3500x kaça gider??

Hiçbir fikrim yok ama sen yinede 11400f değilde 11400 almaya çalış. Eğer olursa ekran kartı alamazsan bu şekilde kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,378
Üyeler
191,083
Son üye
metin12
Geri