Zagg Marka Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

gzmkkr

80+
Reaksiyon skoru
0
Daha önce Apple’ın orijinal ekran koruyucularını kullandım ama artık fiyatlar epey arttı.
ZAGG diye bir marka gördüm, PT.com.tr’de satıldığını gördüm. Deneyen var mı?
Gerçekten bu kadar ucuz olup kaliteli olabilir mi?

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hocam yakın zamanda bende zagg markası ile tanıştım. Farklı bir marka olarak kullandığım ipad ürünüm için iPad Klavye 10 nesil aldım. Klavyeden aşırı derecede memnun kaldım. Mevcutta kullandğım ipad'im eskimişti. Şimdi ipad ürününüde aldım. İkisi tam entegre çalışıyor artık.

Ekran Resmi 2025-11-08 21.37.34.webp

Tamda bu konuyu arıyordum .Çok fazla yerde konusu yok. Zagg marka klavye nasıl? Yorumlarınızı almak isterim. Her ipad ile uyumlu mu?
zagg klavye için önerdiğiniz sitei bende duymuştum. fiyat açıısndan baktığımda zagg klavye fiyatları çok uygun

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bende bu hafta almayı düşünüyorum. Zagg klavye model olarak bir öneriniz varmı peki?

Tamda bu konuyu arıyordum .Çok fazla yerde konusu yok. Zagg marka klavye nasıl? Yorumlarınızı almak isterim. Her ipad ile uyumlu mu?
zagg klavye için önerdiğiniz sitei bende duymuştum. fiyat açıısndan baktığımda zagg klavye fiyatları çok uygun
Evet hocam zagg klavye fiyatları oldukça uygun. Ayrıca belirttiğim sitede öğrenci indirim imkanı da var. Sadece tereddüt ettim uyumlu olup olmadığı konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,263
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri