Neler Yeni

ZALMAN 600W N5 TF RGB FANLI GAMING KASA 2681 ₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
MURAT GÜLLÜ
kes la ucube
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna para dokceginize az daha verin

alın attıgınızdan daha kalitelı 😃 80+ bronze ve 750w kapasitorleri belli bir model
Sen onu al hocam.

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmail
forumlarda konular gormustum kaldı ki gidipte hiçbir sertifikası olmayan hicbir seye benzemeyen psuya sistemimi emanet etmezdim karar sizin
o sırada tahmini olarak 20k ya bağlı benim power boost 500w psu :D
daha düne kadar bu plus gold bronz vs. li ürünler yoktu hocam rahat ol.

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Furkan
Zalman köklüdür fakat PSU bu marka iyi alınır diye belirlenmez. Corsair ve Cooler Master gibi büyük firmaların da kötü PSU'ları var. Bu model tahmini orta ayar bir PSU, iyi denecek kadar kapasitör, voltaj ayarlaması, koruması görünmüyor. Kötü denecek kadar da görünmüyor. Alınabilir mi, bu fiyatlarda evet.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs
ben bu forumda gamebooster monitorleri ovenleri de gördüm siz onlardansınız galiba

poqovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak ER
kes la ucube
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna para dokceginize az daha verin

alın attıgınızdan daha kalitelı 😃 80+ bronze ve 750w kapasitorleri belli bir model
Zalmana karşı xpg diye marka vermen çok komik olmuş. Daha fazla kendini komik duruma düşürme istersen. Tavsiye vermeden önce daha pişmen lazım.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs
Zalmana karşı xpg diye marka vermen çok komik olmuş. Daha fazla kendini komik duruma düşürme istersen. Tavsiye vermeden önce daha pişmen lazım.
Tamam kardeşim benim algdpwgowvdid anlıyorum yaptığı çıkarıma bak kimseye tavsiye falan verme sen

poqovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak ER
Tamam kardeşim benim algdpwgowvdid anlıyorum yaptığı çıkarıma bak kimseye tavsiye falan verme sen
Bu cevabı 37 yaşında bir mühendis olarak 70 bin TL'lik bireysel bilgisayarımdan linux mint üzerinden yazıyorum. Yaşça ufaksın belli konuşmandan. Tavsiye olarak alıp almaman sana kalmış. Ben sadece yaşımın ve tecrübemin getirdiği görevimi yaparım .

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs
Benden yaşca büyüksünüz saygı duyarım 70 bin tllik pc ve Linux mint detayindan dolayı iyi geceler dilerim beyefendi

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Şahsen XPG PSU, ZALMAN PSU, FSP PSU kullanmış biri olarak (Şuan ki kasamda zalman var) ZALMAN her ne kadar orta bir fiyatta olsa da fiyat performans diyebileceğimiz bir PSU olduğunu düşünüyorum. Arkadaşın dediği şey yani patlar olayı falan tamamen bilgisizlikten kaynaklanıyor diyebilirim, deneyim ettiğini de hiç sanmıyorum. Bu şuna benzer, gamebooster sevmeyiz etmeyiz rampage sevmeyiz etmeyiz ama bu onların kötü olduğu anlamına gelmez, çoğu ise kısa sürede bozulur biliyoruz fakat belli bir kitlenin bizim aldığımız ViewSonic ve ya Asus vb. Markalara gücü yetmediği için aldığını çoğumuz biliyoruz, lütfen bilinçli bir şekilde yorum yapalım alacak olanlarada engel olmayalım. İyi sosyaller.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,434
Üyeler
161,047
Son üye
cemotskn
Top Bottom