Neler Yeni

zalman laptop soğutma alıyorum sizce nasıl?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver

Bunlardan birini al. Ayrıca pilde oyun oynarken ısınması çok normal hatta ve hatta pilde oyun oynamanızı önermiyorum, mümkünse prizden oynayınız.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunlardan birini al. Ayrıca pilde oyun oynarken ısınması çok normal hatta ve hatta pilde oyun oynamanızı önermiyorum, mümkünse prizden oynayınız.
yani laptopun şarjda takılı oynayın diyorsunuz? batarya ömrünü kısaltır ama daha çok fps mi verir

BeKo'O

80+ Silver
@Şans burda! Hocam niye üzgün attın kötü öneride mi bulundum?

BeKo'O

80+ Silver
yani laptopun şarjda takılı oynayın diyorsunuz? batarya ömrünü kısaltır ama daha çok fps mi verir
Hayır bataryayı çıkar, batarya şarz olurken sakın ama sakın oynama, sonra 1 sene sonra bataryanın ömrü bitti dersin. Çıkar pili tak PC'yi prize öyle oyna

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Hayır bataryayı çıkar, batarya şarz olurken sakın ama sakın oynama, sonra 1 sene sonra bataryanın ömrü bitti dersin. Çıkar pili tak PC'yi prize öyle oyna
monster var, batarya çıkarılmaz batarya psu gibidir monster ekibi ile konuştum

BeKo'O

80+ Silver
Belki benim attığımı alması daha iyi olabilir. Çünkü ben 2-3 yıldır kullanıyorum ve sorun çıkarmadı. Yani diğerlerinin bozulup bozulmayacağını falan bilemeyiz.
He tamam hocam ben zaten görmemiştim mesajınızı görsem atmazdım, forumdan birinin deneyimlediği ürünü almak her zaman daha mantıklı, benim attığım ürünlerin yorumları falan da olumlu diye attım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,558
Üyeler
163,842
Son üye
Berivan ışık
Top Bottom