Neler Yeni

İnceleme ZALMAN-NS2000 Sıcaklık Testleri

Zalman-NS2000'in performansı sizce iyi mi?

• Evet, çok iyi görünüyor.

• Sıcaklığı aşırı etkilemeyen sıradan bir soğutucu.

• Beğenmedim.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Konu Girişi

Selamlar, normalde bu incelemeyi soğutucunun fotoğrafları ve bir kaç özelliğini ekleyerek yapacaktım fakat onlar için pekte imkanım bulunmuyor. O yüzden bu konuda sadece soğutucusuz sıcaklık / soğutuculu sıcaklık karşılaştırması yapacağım. Size direkt YouTube linkini bırakayım, videoyu inceleyin. Maalesef yine dediğim gibi pekte yeteri vaktim olmadığından ötürü fazla oyun koyamadım, mesela ETS2, CS:GO, Rust gibi oyunları da eklemek isterdim fakat malum...

ZALMAN-NS2000 Sıcaklık Testleri

Not: Testler i7-10750H + RTX 2060 donanımlı bir G900 ile yapılmıştır, laptopun kendi fan ayarı otomatik, soğutucunun fan ayarı ise full şekilde test videoları çekilmiştir.

ZALMAN-NS2000'i almak isterseniz;

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,143
İsim
Oğuz Oğuz
Konu Girişi

Selamlar, normalde bu incelemeyi soğutucunun fotoğrafları ve bir kaç özelliğini ekleyerek yapacaktım fakat onlar için pekte imkanım bulunmuyor. O yüzden bu konuda sadece soğutucusuz sıcaklık / soğutuculu sıcaklık karşılaştırması yapacağım. Size direkt YouTube linkini bırakayım, videoyu inceleyin. Maalesef yine dediğim gibi pekte yeteri vaktim olmadığından ötürü fazla oyun koyamadım, mesela ETS2, CS:GO, Rust gibi oyunları da eklemek isterdim fakat malum...

evet bende kullandım, baya iyi gerçekten.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
6 sene kullandım laptopla beraber de sattım harika bir ürün

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Eline sağlık hocam. Ben de almayı düşünüyorum. Sıcaklığa etkisi fazlaymış. Fan sesi çok geliyor mu?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eline sağlık hocam. Ben de almayı düşünüyorum. Sıcaklığa etkisi fazlaymış. Fan sesi çok geliyor mu?
Sana şöyle söyleyeyim ilk geldiğinde kutudan çıkartıp bilgisayara takarken annem de yanımdaydı ve taktığımda çalışıp çalışmadığını anlamadı bile. "Ee bu dönmüyor herhalde." dedi.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Sana şöyle söyleyeyim ilk geldiğinde kutudan çıkartıp bilgisayara takarken annem de yanımdaydı ve taktığımda çalışıp çalışmadığını anlamadı bile. "Ee bu dönmüyor herhalde." dedi.
Güzel. Ben laptopun fan hızını fulleyince evdekiler yağmur yağdığını sanıyor 😀

TİTAN.

80+ Platinum
Konu Girişi

ZALMAN-NS2000 Sıcaklık Testleri

Not: Testler i7-10750H + RTX 2060 donanımlı bir G900 ile yapılmıştır, laptopun kendi fan ayarı otomatik, soğutucunun fan ayarı ise full şekilde test videoları çekilmiştir.

ZALMAN-NS2000'i almak isterseniz;
Şu anda kullanıyorum ve baya sağlam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,761
Üyeler
163,218
Son üye
Harun Tosuntaş
Top Bottom