Neler Yeni

Yardım Zalman R1 Kablo Niye Kesilmiş Sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Tecrübeli herhalde ki bantlamış slikonlamış şansa misafirliğe gittiğimizde Al-Sat yaptığımın konusu açıldı o sistemini parça parça sattı 1050 ti vardı kasa PSU yu saklıyordu 300 liraya veririm dedi bende direk aldım şuan bulabileceğimi sanmıyorum bu fiyata
Eğer bakır kısımları kapalıysa sorun değil ki elektrik bandı da iş görür kapatma konusunda. Açık ise sistem açıkken birbirine değerse şase yapar sistemi kapatır

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Eğer bakır kısımları kapalıysa sorun değil ki elektrik bandı da iş görür kapatma konusunda. Açık ise sistem açıkken birbirine değerse şase yapar sistemi kapatır
Silikonlanmış hepsi koli bandıyla tekrar bantlamış sonradan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Test ettiresim varda internet kafeciler, pcciler düdükleme peşinde masrafa girmek istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Silikonlanmış hepsi koli bandıyla tekrar bantlamış sonradan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Test ettiresim varda internet kafeciler, pcciler düdükleme peşinde masrafa girmek istemiyorum
Sıkıntı olmaz o kesik olan kablo harddisk power kablosu hayati bir kablo değil yani. Sen benim psuları gör hepsi kesik içinde farklı kablo bağlamaktan :D

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Top Bottom