Neler Yeni

Zalman s3 vs sharkoon pure steel

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Zalman alırsam 8 adet fan yerinide dolduracam ama sharkoon alirsam hic almicam çünkü beleş gelicek (incehesap sistem ile beraber alinacak)

Sharkoonun tasarımını cok beğeniyorum galiba rx 590 ile alicam sizce hangisinin soğutması daha iyi olur

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Zalman alırsam 8 adet fan yerinide dolduracam ama sharkoon alirsam hic almicam çünkü beleş gelicek (incehesap sistem ile beraber alinacak)

Sharkoonun tasarımını cok beğeniyorum galiba rx 590 ile alicam sizce hangisinin soğutması daha iyi olur
Zalman'ın hava sirkülasyonu daha iyi. Ama ben RX590 gibi bir kartla bu iki kasayı da tavsiye etmem. Bütçenizi biraz arttırıp başka seçeneklere yönelmelisiniz.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İkisi de sistemin için yeterli gelmeyecek sistemin çok ısınacak. Sonradan aldığın yada hediye gelen fanların da çok sesi oluyor. Bunları da düşünmelisin. Başka kasa seçeneği yok mu alacağın sistemde ?

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de sistemin için yeterli gelmeyecek sistemin çok ısınacak. Sonradan aldığın yada hediye gelen fanların da çok sesi oluyor. Bunları da düşünmelisin. Başka kasa seçeneği yok mu alacağın sistemde ?
Malesef yok ama oneride bulununbulunun ileride gelirse diye

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Malesef yok ama oneride bulununbulunun ileride gelirse diye
Corsair Carbide Spec Delta RGB alabilirsin bu kasa için. Eğer PC alacağın yer seni sadece bu iki kasa içinde kısıtlıyorsa oradan sistem fln alma dostum. Özgürce parça seçimi yapabileceğin yerleri tercih et.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
İkisi arasında zalman bence daha iyidir.

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
İçinde dahili PSU su bulunan Spec-05 ya da Spec Delta RGB modellerine bakabilirsin. Senin artıkların arasında Zalman hava sirkülasyonu bakımından daha iyi.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Corsair Carbide Spec Delta RGB alabilirsin bu kasa için. Eğer PC alacağın yer seni sadece bu iki kasa içinde kısıtlıyorsa oradan sistem fln alma dostum. Özgürce parça seçimi yapabileceğin yerleri tercih et.
Incehesap dostum beni kisitlayan sadece sistem oda büyük ihtimal diğer kasaların stoğu bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom