Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Bence paralel evren teorisi gerçek değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı değil çünkü
Paralel Evren teorisi %100 gerçek.7 Alem var ve bunlardan sadece 4'ü biliniyordu sanırım.

Beyin gücü ile yapılabilen şeylerin hepsini bilmeden Paralel evren ile bağlantı kurmak çok tehlikeli.Çünkü Psişik güç ile korunulabilir bir tek.Ve evet Psişik güçler gerçekten var ve yapılıyor.Fakat Metafizik yapmak en üstü bu da paralel evrenler ile bağlantı oluyor yani.Telepati günlük hayatta da çok oluyor mesela örnek olarak uzun zamandır görmediğin bir kişiyi ya ben bunu uzun zamandır görmedim dedikten sonra görmemiz bu kişi ile telepati yapmamız oluyor.Kendi beynimiz ile o kişinin beyniyle iletişim kuruyoruz ve o kişiyi yönlendiriyoruz.Bu güçler yaygın kullanılmadan Paralel evrenler arası seyahat yapılmaz.

Son düzenleme:

Doğuhan

80+ Silver
Paralel Evren teorisi %100 gerçek.7 Alem var ve bunlardan sadece 4'ü biliniyordu sanırım.

Beyin gücü ile yapılabilen şeylerin hepsini bilmeden Paralel evren ile bağlantı kurmak çok tehlikeli.Çünkü Psişik güç ile korunulabilir bir tek.Ve evet Psişik güçler gerçekten var ve yapılıyor.Fakat Metafizik yapmak en üstü bu da paralel evrenler ile bağlantı oluyor yani.Telepati günlük hayatta da çok oluyor mesela örnek olarak uzun zamandır görmediğin bir kişiyi ya ben bunu uzun zamandır görmedim dedikten sonra görmemiz bu kişi ile telepati yapmamız oluyor.Kendi beynimiz ile o kişinin beyniyle iletişim kuruyoruz ve o kişiyi yönlendiriyoruz.Bu güçler yaygın kullanılmadan Paralel evrenler arası seyahat yapılmaz.
Videoyu izledim bu teoriye tam olarak inanmasamda Yahudiler tarafından bazı deneylerde ışınlanma ve zaman yolculuğunun bulunduğuna inanıyorum ama tam olarak kontrol edilebildiğine inanmıyorum

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Videoyu izledim bu teoriye tam olarak inanmasamda Yahudiler tarafından bazı deneylerde ışınlanma ve zaman yolculuğunun bulunduğuna inanıyorum ama tam olarak kontrol edilebildiğine inanmıyorum
Kontrol edilebilmesi zaman yolculuğunda şuan benc mümkün değildir.Fakat ışınlanmanın cidden olduğu açıklandı.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Bak sana şimdi bunun neden olmayacağını çok basit bir şekilde anlatayım.
Ya oraya sadece kafanı sokarsan. Alt tarafın yaşlanıcak kafan yaşlanmayacak mı?
Miden aşağıda olduğu için 10 saniye sonra açlıktan ölecek misin?

Ayrıca ''Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış'' Bunu kim kanıtlamış acaba 🤣

Doğuhan

80+ Silver
Bak sana şimdi bunun neden olmayacağını çok basit bir şekilde anlatayım.
Ya oraya sadece kafanı sokarsan. Alt tarafın yaşlanıcak kafan yaşlanmayacak mı?
Miden aşağıda olduğu için 10 saniye sonra açlıktan ölecek misin?

Ayrıca ''Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış'' Bunu kim kanıtlamış acaba 🤣
Sadece kafanı ışık hızına çıkarırsan kafan kopar ama sen bilirsin

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
100 yıl öncesine gittin de spoiler mi veriyon la yoksa?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Kaynak verirmisin?

İnanıyorum ama hiç açıklama görmedim
CIA'ydı sanırım olası bir durumda dünyanın bir ucundan diğer ucuna ışınlanabilecek teknolojiye sahip olduklarını söylemişti.

Yapılan deneylerden ve ulaşılabilmiş olan teknolojiden sadece bu kadar haberdarız.Bence gizli tutuluyor olabilir deneyler ve teknoloji konusunda çok üst düzeye ulaşmış olunabilir fakat muhtemelen gizli tutuluyor çoğu şey.Mesela uzaylıları gizli tutmaları gibi.Pentagon ufoların gerçekten olduğunu söyledi hatta ufo kanıtı paylaştı.Geçenlerde de UFO olduğu söylendi.Dediğim gibi üst düzey teknoloji için 1 şey gerekiyor ama ney olduğu belli değil.Paralel evren mi,ışınlanma mı,zamanda yolculuk mu,uzaylılar mı hiç belli değil teknolojinin üst düzeye gelmesi için bence sadece 1 şey sayesinde olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Geriye gitmek bence kesinlikle imkansız ve mantıksız, çok klişe olacak ama;

Gidip babanı öldürsen hiç doğmayacak mısın?

Peki ya hiç doğmadıysan babanı nasıl öldürdün?

Geçmişe gidip babanı öldürmek için önce doğman gerek ama bir gün geçmişe gidip babanı öldüreceksen zaten baştan doğmamışsındır, bu yüzden gidip de babanı öldüremezsin çünkü sen yoksun 😁

Ya da babanı öldürdüğün anda yok olursun 😁

Geçmişte yaşanmış en ufak olayı dahi değiştirmek kelebek etkisiyle günümüzde çok büyük felaketlere ya da değişikliklere yol açabilir, o değişiklikler de zaman makinesinin hiç icat edilmemiş olmasına sebep olabilir, zaman Makinesi hiç icat edilmediyse geçmişe nasıl gideceksin?

Paradoks paradoks paradoks.
Kuantum mekaniği endgameden örnek vereyim geçmişte değiştirdiğin bir şey şu anki zamanı değiştirmez yeni bir zaman çizgisi yaratır

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Evrende 7 tane varlık var:
Bitkiler,
Hayvanlar,
Melekler,
Cinler.
Diğer 3 tane varlığın ne olduğunu biliyor musun?
5. Boyutta olduklarını düşünüyorum.
Bunun bilimsel bir kanıtı yok. Sadece Kuran'a göre öyle.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram