Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Evet, var. Bir çok örnek de mevcut.
Lütfen kendi düşüncenizi kendinize saklayın, ben yazılan her şeyin doğru olduğunu düşünüyorum. Siz inanmayabilirsiniz saygım var ancak bir an önce fikrinizi değiştirirseniz sizin açınızdan daha iyi olur.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Diğer konuştukların doğru insanlık boyutlar ve şu meşhur paralel evrenler ile ilgili çalısma yapıyor. Biraz önce sen yazdın galiba onada cevap vereyim. Robotlar bizden zeki olamaz, bizi medeniyet olarak hiçbir zaman geçemez. Sanat-Sanatçı ilişkisine ters. Sanat sanatçıdan hiçbir zaman üstün olamaz.
Kendi kendini geliştiren bir yapay zeka ileride bizden çok daha zeki olabilir bence.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
İnsan vücudu bu deliğin çekim gücüne ve baskısına dayanamıyor olması bununla içine girebilecek sağlam bir canlı olmayacağı anlamına gelmez.
Bizden kat kat dayanıklı canlılar var.Lakin onların da bizim gibi bir iradesi, aklı yok.
Bir tane küçük bir canlının dünyanın en dayanıklı varlığı olduğuna dair bir haber okumuştum.
Bu canlının genetik yapılarını inceleyebilirsek hücrelerinin ve vücut işleyişinin nasıl çalıştığına dair bir bilgi edinebilirsek bir çıkar yol bulabiliriz.
Evren bir puzzle gibi.
Ve bu puzzle parçaları bu evrende gizli.
Belki çözmemiz Zaman alır ama bence imkansız değil.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Lütfen kendi düşüncenizi kendinize saklayın, ben yazılan her şeyin doğru olduğunu düşünüyorum. Siz inanmayabilirsiniz saygım var ancak bir an önce fikrinizi değiştirirseniz sizin açınızdan daha iyi olur.
Kendi düşüncemi niye kendime saklayayım? Forum değil mi burası fikirlerimizi paylaşıyoruz. Kendinize uygun fikirleri bi köşeye not edip etmemek kişinin kendi elinde. Kimseye zorla fikir dayatmıyoruz. Ayrıca Kuran'da bir çok şeyin bilime ters olduğu benim fikrim değil, nesnel bir şey. Ha sen hala inanıyorum dersen orası seni ilgilendirir bir şey diyemem. Neyse konu din tartışmasına dönmesin. Uzatmaya gerek yok.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kendi düşüncemi niye kendime saklayayım? Forum değil mi burası fikirlerimizi paylaşıyoruz. Kendinize uygun fikirleri bi köşeye not edip etmemek kişinin kendi elinde. Kimseye zorla fikir dayatmıyoruz. Ayrıca Kuran'da bir çok şeyin bilime ters olduğu benim fikrim değil, nesnel bir şey. Ha sen hala inanıyorum dersen orası seni ilgilendirir bir şey diyemem. Neyse konu din tartışmasına dönmesin. Uzatmaya gerek yok.
Konunun DİN TARTIŞMASI'na dönmesi için iki adet birbirine saygısı olmayan kişiler gerekli. (Saygılı olduğumuzu düşünüyorum.)
Dediğiniz şeyler doğru, bilimsel olarak Kur-an'ı Kerim'de yazılan bazı bilgiler yanlış olarak sayılıyor.
Yıllar öncesinde yazılmış bir kitaptan bahsediyoruz. Herhangi bir insanın uydurmuş olduğu kitap olsaydı, bilimin neredeyse hiç olmadığı zamanlarda onca bilimsel ifade kitapta yazılamazdı. Bilim genellikle teorilere dayalıdır.
Astronomi, felsefe, fizik gibi bilim dallarıyla meşgulum, dediğiniz bilgileri doğruluyorum. Ancak hiçbir şey tesadüf değildir.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
FBI ve CIA kaynaklarına gizlice sızıp aldığım bilgiye göre zaten icat edildi ama resmi olarak kamuoyuna duyurulmasının zamanı şimdi değil. Projenin bir kısmını test etmek istiyorsanız gözlerinizi kapatın 10 saniye bekleyin TEBRİKLER 10 saniye öncesinden şimdiye geldiniz. Ama nasıl geri dönüleceğini hala bulamadılar.

Aware

80+ Silver

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Tek yanlış olmayan Kuran-ı Kerim'de yanlış bilgiler olduğunu söylüyorsun.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Uygunsuz dil
Tabi ki araştırmayacağım yüksek ihtimal yabancı bir kaynağın islam dostu olduğunu güzel beynin düşünmüyordur?
Hahaha kaynağa da yabancı diyerek bok atmazsın dostum. İçinde hatalı olduğunu düşündüğün bir bilgi varsa gelip burda paylaşırsın. Neyse seninle uğraşmaya değeceğini sanmıyorum. Çok geniş kapsamlı bir kaynak atıyorum, adam yabancı diye bok atıyor :D Gel de gülme buna.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Hahaha kaynağa da yabancı diyerek bok atmazsın dostum. İçinde hatalı olduğunu düşündüğün bir bilgi varsa gelip burda paylaşırsın. Neyse seninle uğraşmaya değeceğini sanmıyorum. Çok geniş kapsamlı bir kaynak atıyorum, adam yabancı diye bok atıyor :D Gel de gülme buna.
Kankam yaşın kaç ve ailen müslüman mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,114
Üyeler
164,619
Son üye
eminnsavas
Top Bottom