Yazmayayım yazmayayım diyorum ama gerçekten kendimi tutamıyorum. Yav dostum sen şaka mısın? Öncelikle yaşımın veyahut ailemin dininin konu ile alakası yok. 2. si resmi site olmayan bir kaynak ne demek? Araştır içindeki bilgileri, hatalı bilgi bulursan gelip "bak kardeşim bu bu yanlış" dersin. Attığım site kendi kafasına göre uydurmuyor, Kuran'da yazan bilgileri yazmış oraya, sonra da bilimse olarak cevaplıyor. Gel gelelim son yazdığına, kafamıza göre farklı dine mensub olabiliyoruz. Ne sanıyorsun din değiştirmeyi gerekli maddeleri yapmadan o dinden çıkılmadığını falan mı düşünüyorsun? Din değiştirmek için ailemin dinini veya tüm kitapları falan okumama gerek yok. Kendi kendine madde yaratmışsın. Ayrıca beni tanımayıp hakkımda hiçbir şey bilmeden neye dayanarak kendi kendime müslüman değilim diye yalan söylediğimi falan sanıyorsun bilmiyorum. Son olarak cümlemi toparlıyorum ve bir daha da bu konuya cevap vermiyorum, ben araştırıp da müslümanlıktan çıktım, zaten kendimi bildim bileli öyle çok inançlı bir insan değildim, araştırdıkça buna daha da emin oldum ve bu yolu seçtim. Şimdi gelelim bir kaynağı yalanlamadan önce yapmamız gerekenlere. Öncelike attığım kaynağı yalanlamak için içindeki bilgilerin yanlışlığını ispatlaman gerekiyor. Lâkin görüyorum ki bu sizde yok. Ayrıca şu saçma önyargınızı kırın artık. Müslüman olmayan birini gördüğünüzde kullandığınız tek argüman "Kuran'ı oku anla eğeğ" oluyor. Kardeşim sen ne biliyorsun benim Kuran'ı okumadığımı, araştırmadığımı? Gerçekten acıyorum size. Hala kendinizi kandırma çabası içerisindesiniz. Sizin o "kusursuz" sandığınız Kuran hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Artık ne yazarsanız yazın, hiçbir şekilde benden cevap alamayacaksınız. Çünkü araştırmaktan yoksun, kendi fikirlerini başkalarına dayatmaya çalışan insanlar, benim muhattabım olamaz. İyi forumlar diliyorum size.