2mApoo
80+ Silver
LannnnOlm sen sağcı deil miydin ne ara sola geçtin seni besime söyliycem bekle
benim alakam yok sağla solla
FADSFDSA
LannnnOlm sen sağcı deil miydin ne ara sola geçtin seni besime söyliycem bekle
Vatan haini burda memur beyyyyyLannnn
benim alakam yok sağla solla
FADSFDSA
sonuç noldu kralforumda aşağıda bize ulaşın kısmından mesajımı yazdım o kişiyi şikayet etmek için daha ismini atmadım onlara, eğer bir şey yapacaklarsa dolandıran kişiyi yöneticilere yazacağım ki bir işe yarasın, eğer olur da bir şey yapmazlarsa beni dolandıran kişiyi buraya etiketlerim artık, fotoğraflar vb. şeyler ile beni dolandırdığının fotoğraflarını atacağım ki bir daha bu forumu kullanamasın, şuanlık yöneticilerden cevap bekliyorum, onlar bir şey yapmazsa buraya etiketleyeceğim
Yöneticilere kanıtlarıyla beraber at, doğru ise gereken cezayı alır zaten. Bir de madem kim olduğunu buradan yazmayacaksın niye boş yere konu açtın kiforumda aşağıda bize ulaşın kısmından mesajımı yazdım o kişiyi şikayet etmek için daha ismini atmadım onlara, eğer bir şey yapacaklarsa dolandıran kişiyi yöneticilere yazacağım ki bir işe yarasın, eğer olur da bir şey yapmazlarsa beni dolandıran kişiyi buraya etiketlerim artık, fotoğraflar vb. şeyler ile beni dolandırdığının fotoğraflarını atacağım ki bir daha bu forumu kullanamasın, şuanlık yöneticilerden cevap bekliyorum, onlar bir şey yapmazsa buraya etiketleyeceğim
ozelden atiyorum fotograflariylaO bendim...
Yollamamışsın hâlâ
Sağlam kanıtlar gerekecek, o yüzden hiçbir şeyin garantisini veremem.ozelden atiyorum fotograflariyla