demircaNN
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Ins butce fazla degildir reisHaftaya sistem mi yapıyormuşum iyimiş
Ins butce fazla degildir reisHaftaya sistem mi yapıyormuşum iyimiş
abi vlla vurmayız yap be artıııkAyrımcılık devam ediyor ben power boost yapsam yerden yere vurursunuz . Gorucem adaletinizi
abi vlla vurmayız yap be artııık4200 TL den fazla olmasın ama
![]()
Ayrımcılık devam ediyor ben power boost yapsam yerden yere vurursunuz . Gorucem adaletinizi
5k yapsa diğer sistemlerden farkı kalmaz ben 4.5k ve ya daha az olarak düşünüyorum3-4k yapmayacak en az 5 k
Post automatically merged:
yapmazsın abi sne
Butceni artirmaya calis daha uzun omurlu sistem al benceabi vlla vurmayız yap be artııık4200 TL den fazla olmasın ama
![]()
Ağam bizimle eylenirHaftaya sistem mi yapıyormuşum iyimiş
Harbi yani 5k yapsa zaten ben 2 3 ay onceki rtx 2060 li sistemi alirdim o zamandan beri bekliyorum ama bakalim ne çıkacak5k yapsa diğer sistemlerden farkı kalmaz ben 4.5k ve ya daha az olarak düşünüyorum
valla bu kadar kurtarıyo ki bence 1650 süper li bi sistem rahatlıkla çıkar bu fiyata hatta 300 400 tl ucuzunaButceni artirmaya calis daha uzun omurlu sistem al bence
Donanım arşivin getireceği sistemin zamanlaması gerçekten müthiş önümüzdeki hafta cuma geliyor tam da bilgisayar alacakken açıklanmasi harika oldu
öyle olur kanka benceaynen kanka bende tam çarşamba alacaktım beklıycem ınşallah 4k 4.5k gelir
Abi sizin sistemlerin kasası genelde hep Corsair delta olmuştur abi en kalitelisindenAyrımcılık devam ediyor ben power boost yapsam yerden yere vurursunuz . Gorucem adaletinizi