Neler Yeni

Zamdan sonra türknet alınır mı?

Bünyamina

80+ Platinum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
gigafiber yoksa maalesef alınmaz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam fakat bir ay bedava kullanacağım.
hocam almak istiyorsanız alın, teknik açıdan sorun yaşamazsınız. Fiyatı bir tık diğer servislere göre tuzlu o yüzden. eğer istersen 1 ay bedava kullanman için kodda atabilirim bende bedava kullanmış olurum.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
gibirnet iyi diyorlar. Ben ona geçeceğim yakında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam almak istiyorsanız alın, teknik açıdan sorun yaşamazsınız. Fiyatı bir tık diğer servislere göre tuzlu o yüzden. eğer istersen 1 ay bedava kullanman için kodda atabilirim bende bedava kullanmış olurum.
bir arkadaşla anlaşmıştık o konuda fakat iptal olursa yazarım. daha taathüt bitmedi :(

Myst3ry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Can
Geçen hafta Türknet bana 100mbitlik paketinden 22mbit aldığım hıza maksimum alabileceğiniz hız bu derken şehrimdeki yerel bir iss bana Türk Telekom'a dilekçe verip yeni uç talep ederek daha yüksek hızlara ulaşacağımı söyleyip 100mbit paketinde 80mbit civarı hızları sağladı. Demek istediğim şehrindeki farklı iss'lere de şans verebilirsin.(eğer Türknet'ten daha ucuzsa)

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
farklı bir forumda yasadışı reklam yapıyorlardı en son :D
Nasıl yani? Ne anlamda yapmışlar? Comnet güvenilmez bir tek. Abonelerini atıyormuş durduk yere.
Bende netspeed milencom gıbırnet arasında kaldim
Türknet kullanıyorum. Pahalı. Ötekilerinde pek farkı yok gibi. En uygun gibirnet gibi geldi. Yorumlarda baktığımda şikayetçi olan çok az kişi var. Türknet kullandım. İyi felan diyorsunuz da çok çektirdi bana zamanında. Adamlar bant genişliğimi kıstılar durduk yere. Anlamasak öyle kullandırcaklardı. O yüzden araştırmakta fayda var. Hiç biri iyi değil aslında :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,618
Üyeler
166,579
Son üye
zirealx5
Top Bottom