Zamdan sonra türknet alınır mı?

hocam fakat bir ay bedava kullanacağım.
hocam almak istiyorsanız alın, teknik açıdan sorun yaşamazsınız. Fiyatı bir tık diğer servislere göre tuzlu o yüzden. eğer istersen 1 ay bedava kullanman için kodda atabilirim bende bedava kullanmış olurum.

gibirnet iyi diyorlar. Ben ona geçeceğim yakında.

hocam almak istiyorsanız alın, teknik açıdan sorun yaşamazsınız. Fiyatı bir tık diğer servislere göre tuzlu o yüzden. eğer istersen 1 ay bedava kullanman için kodda atabilirim bende bedava kullanmış olurum.
bir arkadaşla anlaşmıştık o konuda fakat iptal olursa yazarım. daha taathüt bitmedi :(

Geçen hafta Türknet bana 100mbitlik paketinden 22mbit aldığım hıza maksimum alabileceğiniz hız bu derken şehrimdeki yerel bir iss bana Türk Telekom'a dilekçe verip yeni uç talep ederek daha yüksek hızlara ulaşacağımı söyleyip 100mbit paketinde 80mbit civarı hızları sağladı. Demek istediğim şehrindeki farklı iss'lere de şans verebilirsin.(eğer Türknet'ten daha ucuzsa)

farklı bir forumda yasadışı reklam yapıyorlardı en son :D
Nasıl yani? Ne anlamda yapmışlar? Comnet güvenilmez bir tek. Abonelerini atıyormuş durduk yere.
Bende netspeed milencom gıbırnet arasında kaldim
Türknet kullanıyorum. Pahalı. Ötekilerinde pek farkı yok gibi. En uygun gibirnet gibi geldi. Yorumlarda baktığımda şikayetçi olan çok az kişi var. Türknet kullandım. İyi felan diyorsunuz da çok çektirdi bana zamanında. Adamlar bant genişliğimi kıstılar durduk yere. Anlamasak öyle kullandırcaklardı. O yüzden araştırmakta fayda var. Hiç biri iyi değil aslında :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,494
Üyeler
185,113
Son üye
azemkardeş
Geri