Sergen Akça
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
zamlardan sonra türknet alınır mı hala?
gerek yok gıbırnet, millenicom, netspeed bunlara bakabilirsiniz.zamlardan sonra türknet alınır mı hala?
alternatif seçenekler olduğu için alınmaz bencezamlardan sonra türknet alınır mı hala?
Gıbırnet düşünmüyorum ve milleni hakkında şikayet çok. @Abdullah Hacıgül siz ne düşünüyorsunuz? türknet geçilir mi altyapım 100/8.gerek yok gıbırnet, millenicom, netspeed bunlara bakabilirsiniz.
hocam fakat bir ay bedava kullanacağım.gigafiber yoksa maalesef alınmaz.
hocam almak istiyorsanız alın, teknik açıdan sorun yaşamazsınız. Fiyatı bir tık diğer servislere göre tuzlu o yüzden. eğer istersen 1 ay bedava kullanman için kodda atabilirim bende bedava kullanmış olurum.hocam fakat bir ay bedava kullanacağım.
bir arkadaşla anlaşmıştık o konuda fakat iptal olursa yazarım. daha taathüt bitmedihocam almak istiyorsanız alın, teknik açıdan sorun yaşamazsınız. Fiyatı bir tık diğer servislere göre tuzlu o yüzden. eğer istersen 1 ay bedava kullanman için kodda atabilirim bende bedava kullanmış olurum.
farklı bir forumda yasadışı reklam yapıyorlardı en songibirnet iyi diyorlar. Ben ona geçeceğim yakında.
Bende netspeed milencom gıbırnet arasında kaldimgibirnet iyi diyorlar. Ben ona geçeceğim yakında.
Nasıl yani? Ne anlamda yapmışlar? Comnet güvenilmez bir tek. Abonelerini atıyormuş durduk yere.farklı bir forumda yasadışı reklam yapıyorlardı en son![]()
Türknet kullanıyorum. Pahalı. Ötekilerinde pek farkı yok gibi. En uygun gibirnet gibi geldi. Yorumlarda baktığımda şikayetçi olan çok az kişi var. Türknet kullandım. İyi felan diyorsunuz da çok çektirdi bana zamanında. Adamlar bant genişliğimi kıstılar durduk yere. Anlamasak öyle kullandırcaklardı. O yüzden araştırmakta fayda var. Hiç biri iyi değil aslındaBende netspeed milencom gıbırnet arasında kaldim